KÖÖGIVALLUTUS: Kristel Aaslaid valmistab tõelise rammutoidu, mis paneb kõik kanad kaagutama
Kes palju teeb, see palju jõuab. Teisisõnu, vaid loetud päevad enne suurt näosaate finaali leidis laulev näitleja Kristel Aaslaid proovide ja esinemiste kõrvalt aega lasta oma uksest sisse Delfi kaamera, et valmistada üheskoos üks tõeliselt jõuline toit. Õigemini küll oma bändikaaslase Taavi Paometsa uksest, kelle köök olevat tunduvalt ilusam. Kristeli moto on: kui süüa, siis korralikult, kui kokata, siis tunde järgi ja palju korraga. Ei mingit peenutsemist!
Et teha sellist rooga, nagu Kristel armastab, läheb vaja (kõike tunde järgi):
- kanafileed
- pennesid (või ükskõik millist pastat)
- küüslauku (palju!)
- paprikat (igat värvi)
- päikesekuivatatud tomateid
- toorjuustu
- vahukoort (35%)
- šampinjone
- tavalist riivjuustu
- soola, pipart, maitseaineid (neid, mis meeldivad)
- mõnusat seltskonda
Pane pasta potti keema, lisa veele soola ja õli. Keeda nii pehmeks kui ise tahad - Kristelile ja Annele meeldivad veidi pehmemad makaronid kui restoranis. Seejärel haki kõik koostisosad peeneks, viska esmalt pannile kana ja küüslauk, et need hakkaks kõigepealt omavahel kurameerima. Seejärel pane särisema ka paprika, seened, päikesekuivatatud tomatid, vahukoor, siis lisa pasta. Kõige lõpus lisa toorjuust, maitseained ja raputa peale riivjuustu. Lihtne! Head isu. Meile küll maitses väga.
Toiduainetega varustas Stockmann.