15.02.2017, 13:01
Jäta meelde! Neid toiduaineid ei tohi kunagi külmkapis hoida
FOTO:
Tihtipeale kipume poest tulles kogu kotti sattunud kauba külmikusse ümber panema. Siiski on toiduaineid, mida tasuks hoida sellest heast abimehest eemal, kirjutab värske Naisteleht.
* Küüslauku ega sibulat — need olgu küll pimedas ja jahedas, aga mitte kümlikus, sest võivad mõjuda teiste toitude lõhnale ja maitsele, kilekotis aga hallitama minna.
* Saia ega leiba — need säilivad paremini päikesevalguse eest kaitstult, näiteks tavalises köögikapis.
* Tomateid — külmikus nende maitseomadused vaid halvenevad.
* Kohvi — külmkapist kohvipurki iga päev välja võttes vaheldub temperatuur ja tekibb kondensatsoon, mistõttu vähenevad ka maitseomadused ja aromaatsus.
* Oliiviõli — külmikus muutub see paksemaks.
Loe edasi värskest Naistelehest!