Missugused on erinevad variandid teda rõõmsana hoida?

Esimene mõte oleks loomulikult lilled. Need teevad ta rõõmsaks. Selliselt oled sa teda meeles pidanud. Sa ei olnud küll väga loov, kuid naised sageli ei ootagi seda, et mees kastist välja mõtleks, vaid lepivad, et me oleme etteaimatavad ja ehk ka mõnevõrra igavad.

Valmista talle õhtusöök. See oleks juba loovam ja siinkohal tuleks vaid mõelda natukene enam, mida valmistada, sest täna võiks lisaks žestile, et sa selle valmis teed, olla ka midagi erilist. Vorstivõileivaga sa enda suurt ettenägelikkust ja jäägitut hoolivust just ei tõesta.

Kuid parim mõte oleks kinkida midagi, mis jääb teile alatiseks. Midagi, mida ei ole võimalik ära kaotada ja mis oleks ühtlasi nii praktiline, kui ka hingele. Kingi talle elamus. Naistepäeva varjus tuleks arvestada, et mõelda võiks romantilistes toonides ja soojalt soovitame pileteid Ott Leplandi kontserdile, kus ta esitab aegumatuid Frank Sinatra hitte ja hetkel on kontserdile soodushind. Hea hinnaga piletid saad sa endale soetada SIIT.

Midagi on selle ajastu muusikas, mis muudab inimesi – peened ja väljapeetud naised, machod mehed. Peeti lugu romantikast ja meloodilisest ning heast muusikast.

Võid olla veendunud, kui sa talle piletid lilledega üle annad, võtad tal käest, vaatad sügavale silma ja ütled „Aitäh, et sa mul olemas oled. Ma plaanisin meile MEIE õhtu”, on tal see emotsioone täis kontserdi kogemus aastaid meeles ning ta vaatab sellele tagasi kui TEIE õhtule, mil sa astusid mugavustsoonist välja ja tegid natuke rohkem, kui sinult sel päeval oodati.