***JÄÄR

Nädala esimeses pooles mõjub veel Jääras olev Päikese-Uraani ühendus. Soovid olla vaba ja mitte kellestki sõltuda. Võid käituda äkiliselt ja ettearvamatult. Nädal tervikuna soosib rahaasju ja kõike, kus on tegemist konkreetsete ja praktiliste asjadega. Samas peaksid sa hoiduma armukadedusest ja soovist oma partnerit kontrollida või talle mingeid tingimusi esitada. Tööga seotud juriidilised tehingud vajaksid erilist hoolikust. Ka ei ole välismaa ja reisimisega seonduv heas seisus.

***SÕNN

Nädala esimeses pooles oleks tark tegu aktiivsest suhtlemisest korraks eemale tõmbuda ja keskenduda oma sisemisele minale, oma hingele ja alateadvusele. Aeg lubab sul leida enda seest selle toetuspunkti, mida nii väga vajad. Neljapäeval kell 0.27 siseneb Päike Sõnni märki, mis sümboliseerib sinu jaoks uusi algusi ja uut energialainet. Nüüd on käes aeg jõuliselt tegutsema hakata!

***KAKSIKUD

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval tasuks olla avalikes kohtades eriliselt tähelepanelik, et mitte asju kaotada või lasta pihta panna. Kuni reedeni püüa võimaluse korral lahtised otsad kokku tõmmata ja poolikud ettevõtmised lõpetada. Samas hoia mõõdukat tempot ja ära end ära väsita. Reedel kell 13.52 jõuab Marss Kaksikutesse ning sellega algab sinu jaoks aktiivne periood, mil peaksid olema heas füüsilises toonuses.

***VÄHK

Nädala esimeses päevad võivad olla veel üsna rahutud ja närvilised. Võimalikud on mitmesugused ootamatused, mis löövad su plaanid segi. Seda eriti sotsiaalses-ühiskondlikus liinis. Võimalik, et sulle avaneb mingi ootamatu võimalus või tehakse ootamatu pakkumine, kuid sa ei haara sellest kinni ja lased hea võimaluse käest. Kuid võib olla ka vastupidi – võtad kiirustades vastu projekti, millest sul jõud üle ei käi.