*** JÄÄR
Marsi — Jupiteri kvadraat annab sulle küll palju energiat, ent võib kaasa tuua ka ülemäärast rabistamist ning oma võimete ja võimaluste ülehindamist. Püüad tegeleda kõigega korraga ja see võib tekitada olukorra, kus sa ei saa midagi korralikult lõpuni tehtud. Seega tuleks eelkõige keskenduda poolikute tegemiste lõpetamisele, mitte uute alustamisele. Veenuse asend soosib aga rahaasju ja laiemas plaanis igasugust praktilist tegevust.

*** SÕNN
Sõnnis liikuva Veenuse trigoon Pluutoga (täpne aspekt esmaspäeval) muudab eriti nädala teise poole sinu jaoks igati nauditavaks. Oled tavalisest populaarsem igas seltskonnas ning ka romantilises plaanis koged suuremat kirge ja sügavusi. Parim nädal selleks, et minna koos sõprade või kallimaga loodusesse või pidada kuskil kaunis kohas piknikku. Loodus ja eriti kokkupuude maa ja taimedega annab sulle palju uut energiat.

*** KAKSIKUD
Nädala võnked soosivad igasugust loomingulist tegevust — luuletamist, maalimist, kirjutamist. Vajad ka rohkem aega omaette olemiseks ja oma mõtete klaarumiseks. Kui vaatad oma hinge sügavustesse, võid sealt leida palju ilusat. Suhte osas esineb nüüd rõhutatud hingestatust ja poeetilist väljendusrikkust. Mõistad oma partnerit poolelt sõnalt ja käitud vastavalt tema soovidele. Jälgi vaid seda, et seejuures siiski iseendaks jääksid.

*** VÄHK
Nädal lubab tunnetada ja tajuda inimsuhteid sügavamalt ja intensiivsemalt. Romantilises plaanis oled väga kirglik, samas on see selline „pehme” kirg, mitte „iha-viha” stiilis tundetorm. Teisel tasandil annab nädal sulle võimaluse luua kasulikke ja edasiviivaid suhteid mõne grupi, rühma või seltskonnaga. Meeskonnatöös tuleb rohkem ette meeldivaid hetki, millest sünnib positiivne sünergia.