***AMBUR

Veenuse kvadraat Amburi valitseja Jupiteriga soosib neid, kes on puhkusel või saavad lihtsalt lõdvemalt läbi ajada. Pingelise töö jaoks on see aspekt ebasoodne, kuna sul ei pruugi olla seda õiget töömeeleolu. Ka võib see seis tekitada olukorra, kus sa lood suhteid valimatult või siis surud ennast teistele ülemäära peale. Ka võivad su kulutused ja väljaminekud olla liiga suured. Vältima peaks nii võlgu võtmist kui ka laenu andmist.

***KALJUKITS

Veenuse vastasseis Kaljukitses oleva Pluutoga võib muuta sind oma partneri suhtes kas liiga nõudlikuks, kriitiliseks või siis hoopis vältivaks. Või siis käitub keegi sinuga samamoodi. Seega on partnerlus hetkel see teema, milles pead olema sallivam. Võid kergesti hakata kedagi süüdistama olematutes pattudes. Teine võimalus on see, et oled oma kaaslase suhtes paranoiline ja kahtlustav. Sotsiaalses plaanis võid võtta liiga suure vastutuse või hindad oma võimed üle.

***VEEVALAJA

Algav nädal võib tekitada pingeid sinu ja kolleegide vahel. Töö või muude kohustustega seotud suhted võivad olla keerulised. Alternatiiv sellele on lihtsalt see, et sa ajad töö ja vaba aja segamini — laiskled tööajal ja töövälisel ajal mõtled omakorda tööst. Nädala teises pooles hakkab mõjuma Päikese-Uraani trigoon, mis peaks just suhete liinis tooma uusi tuuli. Või hakkad ise mõnda suhet uues valguses nägema.

***KALAD

Nädalas on palju kirglikke noote, mis võivad võtta nii iha kui viha kuju. Kui armastad, siis tuliselt, kui vihastad, siis nii, et võtab silme eest mustaks. Samuti võid võtta liiga suuri riske ja seda just romantilises liinis. Laiemas plaanis kipud ennast liialt hellitama, mistõttu sa ei suuda endale midagi keelata. Seega soosib nädal puhkajaid, sest tõsise töö jaoks ei jätku sul tahtejõudu. Kuid su loovus on laes — oled mänguline ja naudid spontaanset inspiratsiooni.