Kui sa ei suuda magama jääda kella 21-22 vahel, siis tõenäoliselt kannatad sa stressi käes. Proovi meditatsiooni, mis aitab lõdvestuda ja paremini magama jääda.

Kui sa ärkad tihti kella 23 ja 1 vahel, kannatad sa tõenäoliselt armuvalu käes. Hiina traditsioonilise meditsiini järgi on see aeg, mis sapipõis aktiveerub.

Kui sa ärkad kella 1 ja 3 vahel, siis tõenäoliselt kannad sa endas viha. See negatiivne energia on otseselt seotud maksa tegevusega. Joo klaas külma vett ja mediteeri.

Kui sa ärkad kella 3 ja 5 vahel, siis on see märgiks, et sinus on liiga palju kurbust. Pööra tähelepanu ka oma kopsudele.

Kui sa ärkad kella 5 ja 7 vahel, kannatad sa ilmselt emotsionaalse blokeeringu all. Sellel kellaajal on soolestiku energia aktiveeritud ja see näitab, et sul on probleeme emotsionaalsel tasandil.

Loodusliku unerohu retsept:

Võta 5 tl toormett ja 1 tl Himaalaja soola. Sega ained väikeses purgis. Võta iga õhtu enne magama heitmist 1 tl segu ja hoia keele all ning lase sulada. Mesi vallandab organismis melatoniinihormooni, mis on vastutav unekvaliteedi eest.

Allikas: Blogi Kodused Lood