Paljud naised (61%) tunnistavad, et nad on õnnelikud, kui nende suhtestaatus on vallaline, võrreldes 49% protsendi meestega. Kui naised on vallalised, siis 75% neist ei kibelegi suhtesse, kuigi 65% meestest soovib meeleheitlikult seda õiget leida.

Kuidas see võimalik on?

Professor Emily Grundy sõnul on naised vallalistena õnnelikumad, sest suhtes olemine on väsitav. “Tõestatud on, et naised kulutavad kodutööde tegemisele rohkem aega kui mehed ja arvan, et nende kanda on ka suur osa emotsionaalseid töid,” väitis ta.

Grundy sõnul suudavad naised ka suhteväliseid sõprussuhteid paremini hoida. “On selge, et vallalised naised võtavad võrreldes vabade meestega rohkem osa sotsiaalsetest tegevustest ja neil on ka rohkem sõpru, mistõttu on neil palju laiem valik alternatiive,” teab ta.

Kui see küsitlus tõepoolest paika peab, siis mida peaksid mehed ette võtma, et vallalisena õnnelikumad olla? Kuigi kohtingutel käimine tundub vahetevahel lootusetu tegevus, on sotsiaalmeedia muutnud imeliste naistega tutvumise palju lihtsamaks. Seega, lõpetage nukrutsemine ja leidke see õige üles või olge rõõmsad, sest tegelikult on ju ka vallaline olla väga lõbus!

Allikas: AskMen