Mis on mikro-petmine? Põhimõtteliselt võib selleks olla ka see, kui kõnnite kallimaga käest kinni ja ta vaatab vahetpidamata teiste naiste tagumikke. Kohtinguekspert Melanie Schillingi sõnul on tegemist järjestikuste pisikeste tegudega, millega inimene vihjab, et keskendub vaimselt või füüsiliselt kellelegi teisele, mitte oma armsamale.

Need teod võivad tähendada näiteks saladuste jagamist kellegagi väljaspool suhet, kes sind huvitab või kui sa ei räägi oma kallimale, et suhtled mõne teise inimesega, kes on sinu arust kütkestav. Mikro-petmine on ka see, kui varjad oma kallima eest seda, kui palju sa kellegagi tegelikult suhtled ehk põhimõtteliselt, kui sa naudid mõne teise inimese tähelepanu. Sageli on see füüsiline, aga tihti ei ole ka.

Mikro-petmine on ka see, kui su kallim käib pidevalt vaatamas mõne teise naise Instagrami fotosid ja mainib kedagi liiga tihti teievahelistes vestlustes.

Ei pea vist eraldi mainima, et su suhtele selline käitumine kasuks ei tule, aga eks tegelikult peaks ühes õiges suhtes olema piisavalt palju usaldust, et mõista, et need pisikesed teod ei tähenda midagi, aga mida meie ka teame...

Kas sina oled kunagi kedagi mikro-petnud?