Lisaks mõjutab sellel nädalal meid ka Päikese-Saturni pingeline nurkseis, mis on praktiliselt sama mõjuga, mis Marsi-Saturni ühenduski.
Seega on meid ees ootamas aeg, mil ära tasub tõsine töö ja vastutustundlik suhtumine oma kohustustesse. Kergelt ei saa midagi, kõige jaoks tuleb pingutada ja vaeva näha. Kõik puudused ja probleemid võivad rohkem esile tõusta või lihtsalt enam silma paista. Kõik see, mis on liiga kiiresti-kergesti edenenud, tuleb nüüd kriitilise pilguga üle vaadata.
Kuid need on kasulikud aspektid ettevõtmistele, kus tuleb pikalt ja põhjalikult kõike ette planeerida ja kus on vajalikud äärmine visadus, püsivus, distsipliin ja kohusetunne.

Päikese-Marsi pingeseis võib tekitada tugeva iha võimu ja positsiooni tugevdamiseks ja selle kinnistamiseks. Väga paljudel võivad seega suureneda auahned ambitsioonid ja soov teiste üle võimu ja kontrolli omada.

Õnneks on nädalas ka üks tõeliselt põnev ja erutav aspekt — Veenuse ja Uraani ühendus Jääras. See seis võib just seltskondlikus ja romantilises plaanis kaasa tuua põnevaid sündmusi, erutavaid kohtumisi, ebatavalisi ja inspireerivaid tutvusi.