Surnumeremineraalid — mis need on ja kuidas need tekkinud on?

Surnumeremineraalid on tuhandeid aastaid tuntud on raviomaduste poolest ning asjata ei nimetata Surnumerd suurimaks looduslikuks spaaks. Surnumeres, -417m sügavusel, asub maailma sügavaim punkt. Tuhandete aastate jooksul on kuivas ja kuumas keskkonnas aurustumise protsessi tagajärjel tekkinud soolad ja mineraalid, mida mujal ei leidu ning mis on meie organismile mitmeti kasulikud. Surnumeres ei pea vastu taimed ega loomad, kuid ometi on sealsed mineraalid ja soolad väga kasulikud inimese organismile.

Kuidas need kasulikud on?

Surnumeri ja selle ümbrus on elus. Sealne vesi sisaldab 21 mineraalainet, näiteks magneesiumi, kaltsiumi, broomi ja kaaliumit. 12 neist ainetest ei ole võimalik leida kusagilt mujalt peale Surnumere. Need mineraalid “vastutavad” sinu rahuliku meeleolu, naha toitmise, vereringe elavdamise, seedimise kiirendamise ja reumaatiliste haigusnähtude leevendamise eest.

Organism vajab mineraale oma elutegevuseks, ainevahetuse elavdamiseks, naharakkude uuendamiseks. Mineraalid kaitsevad rakumembraane dehüdreerumise ja keskkonnakahjustuste vastu.

Surmumeresoolad ja muda elavdavad vereringet ning väljutavad mürke, niisutavad nahka ning võimendavad rahulolu tunnet, vähendades stressi. Samuti on need und soosiva toimega. Surnumeremudal on imeline võime nahka pinguldada, näiteks raseduse- või tselluliidiarmide korral.

Kuidas saab neid näohoolduses kasutada?

Mineraalid aitavad naharakkudel kiiresti uueneda. Kui kreemide koostises kasutatakse vitamiine ja taimeekstrakte, on aktiivainetega kreem väga tõhus. Samuti on Surnumere mineraale sisaldavad kreemid eriti niisutava toimega, sest kuivus on vananemist soosiv faktor nr 1.

Millise näonaha puhul mõjuvad need eriti hästi?

Surnumereminaalid mõjuvad hästi kuivema nahatüübi korral, samuti nahahaiguste, nagu psoriaasi ja atoopilise dermatiidi ning akne korral. Surnumeremuda toidab ja pinguldab nahka, jättes naha pehmeks, säravaks ja siidiseks. Nahk näeb välja tunduvalt noorem ning tulemused on kohe märgatavad.

Miks mõjuvad nad eriti hästi just kortsude puhul?

Tänu mineraalidele toimub hästi kiire naharakkude uuenemine. Surnumeremudal on pinguldav toime.

Kuidas mõjuvad surnumeremineraale sisaldavad tooted meie juustele?

Surnumeremuda balansseerib nahka. Surnumere muda ja mineraale sisaldav šampoon stimuleerib vereringet peanahas, eemaldab mustuse ja aitab võidelda päikesekahjustusega. Väga head on need tooted just ka kuiva peanaha ja näiteks kõõma korral.