Nii arvab 63% 1375st vastanust. Neid, kes arvasid, et eksiga heade suhete hoidmine on alati lubatud, oli 26% ja ainult 11% on veendunud, et mis olnud, see olnud — endise kallimaga ei ole uue suhte ajal mingit mõtet ega vajadust tegemist teha.

Samuti tahtsime teada, kuidas suhtutakse sotsiaalmeedia kasutamisse. 59% vastanuist ütleb, et seal tohib suhelda ainult heade sõprade/sõbrannade ja pereliikmetega. 37% leiab, et suhtle, kellega tahad, kõik on okei. Ja ainult 5% vastanuist on veendumusel, et selline teguviis on raudselt keelatud.

Vastassooesindajate pilte võib aga julgelt “laikida”, sellega on nõus 49% lugejatest. Ülejäänud arvavad, et tähelepanu võib pöörata ainult ühiste sõprade ja pereliikmete fotodele ja postitustele.

Me tahtsime ka seda teada, kuidas suhtutakse sellesse, kui kallim loob suhte ajal konto kohtinguportaali. 89% vastanuist kinnitab, et selline teguviis on absoluutselt kindlasti keelatud. 11% aga (ilmselt need, kes käivad Tinderis uute silmarõõmude jahil) ütleb, et selles pole midagi halba.