Pinnin teda edasi. Mõtlen, kas mul ka enda seksielust midagi nii põnevat rääkida oleks. “No alustades erinevatest kohtadest – tegime seda igal pool, kus vähegi sai. Kuni absoluutselt igasuguste vidinate kaasamiseni seksipoest.” See, et mees on üliseksuaalne ja suurte vajadustega, ei olnud Helile probleem. See oli äge! Kuni... sündis laps. Või õigemini, kuni ta esimese lapse ootele jäi. “Juba kolmanda kuu pealt kadus mul igasugune huvi seksi vastu,” tunnistab naine. Kui ta esialgu arvas, et see on vaid ajutine, siis nüüd on selgunud, et sinna see eksperimenteerimislust ja kõrge libiido kinni jäigi.

Küsimus pole raskes sünnituses, magamata öödes ega elutempos. “Ma ei oska seda isegi seletada, mis mul juhtus. Ka nii pole päris õige öelda, nagu tunneksin, et ühel emal ei võiks olla põnevat seksielu, et ei sobi. Võib ju küll! See mängulisus ja piiride katsetamine sai minu sees lihtsalt otsa. Nüüd sobib mulle hästi ka lihtsalt misjonäripoos,” naerab Heli.

Kui enne laste sündi kaalus ta tõsimeeli svingimist (kahe paari seksikohting partnereid vahetades), siis nüüd ei mahu see tema kujutlusse enam mitte kuidagi. Nagu ka paljud muud asjad.

Kõik oleks ju täitsa okei, muutused seksuaalelus on loomulikud, kui ka mehe füsioloogia oleks käinud samas taktis ja teinud laste sünni järel järsu jõnksu allapoole. Seda aga ei juhtunud. Tema tahaks sama ägedat seksi nagu varem, tõdeb Heli. Muidugi mõistab elukaaslane naist ja püüab tema soove arvestada, kuid kuklas tiksuv soov veel kuuma seksi kogeda annab endast pidevalt märku ja tekitab rahulolematust.

Loe Pere ja Kodust pikka lugu erinevate perede kogemustest, kui ühe partneri seksisoovid ajas drastiliselt teisenevad. Ja mis on tegelikult see üllatav võti, et sellest läbi ujuda, soovitab pere- ja seksuaalterapeut. See tõesti töötab!