Lugesin mõningaid teemasid ja tekkis hoopis selline küsimus, et olen neiuga kohtunud, oli lõbus, läksime lahku, midagi konkreetset kokku ei leppinud, aga samas telefone üksteisel teame. Mina olen nüüd siis üsna sisse võetud neiust, suhtleme MSN-is. Ta ikka vastab aeg-ajalt, samas mulle tundub, et see huvi on ühepoolne.

Millised on kindlad märgid, et naine pole Sinust tegelikult üldse huvitatud?

Kardan ka liigselt tähelepanu pöörata talle ja üleüldse on mul tunne, et naistel puudub võime ennast selgelt väljendada, et mees, oli tore, aga sa pole ikka minu maitse.

Või olen eksiteel ja tasub ikkagi edasi pingutada kuni veel vastab MSN-is.

Kas see kui telefonile ei vastata ja tagasi ei helistata on ka mingi märk?

Palun abi, seletage naised ise, kuidas ja millest peaks mees välja lugema, et tegelikult huvi puudub. Ja kas seda huvi puudumist on võimalik ka murda, või on nii, et esimene kohtumine ütleb kõik, kas tekib keemia või mitte. Ja kui ikka tekib, siis naine on ise ka kohe asjas sees. On ju küll selliseid paare, kus pole algul vedu võetud, aga hiljem on saanud sellest vägagi õnnelik paar.

Naiste nõu on vaja teemal, kuidas naisi lugeda. Vanust juba nagu on, aga aru ei saa. Mida mehed arvavad, et nemad teavad miks, see mind ei huvita, aga mida naised, see huvitab küll ja väga.