Mari soovitab:

Korralikke naisi võiks kohata kultuurses ümbruses nagu kunstimuuseumid, teatrid. Käsitöö,kunsti, aianduse, kokakunsti kursustel. Mere ääres jalutamas, metsas marjul.Eks aegajalt mõni satub kuskile peole ka aga üle kesköö ilmselt ei viibi, sest kodu ootab. Rahvatantsutrenn, laulukoorid jmt. Ja vaevalt need naised liiga väljakutsuvad on. Soovitaks tähele panna vähese meigiga naisi. Raamatukogud ehk.

M36 kirjutab:

Intelligentseid naisi on palju, kuid nad ei torka silma, sest nad ei eksponeeri ennast teetöölisekollastes retuusides, ei värvi enda nägu ja juukseid süsimustaks ega maali endale kulmuribasid näkku. Intelligentsel naisel ei ole kinniside meest leida, sest tal on muud väärtused ja eesmärgid, ta ei defineeri ennast meeste läbi.

Kust neid leida? Pangas, kus nad enda firma rahaasju käivad ajamas. Tööl. Pisut kallimate lennufirmade lennukites lendamas pisut kallimatesse sihtkohtadesse. Isegi kui nad klubis käivad, ei ole nad kindlasti seal üksi, vaid mõne intelligentse meessõbraga, kes hoiab eemale endale emaseid otsivaid isaseid ja käivad seal eelkõige tantsimas ja lõõgastumas, mitte lantimas.

Intelligentsus ja paljunemissoov on pöördvõrdelised. Pane see kõrva taha.

Ja Naine28 arutleb nii:

Sellised naisi leiab ülikoolist, terviserajalt, spordikeskusest, teatrist, raamatupoest, tantsukursustelt, kuntstinäitustelt, matkaradadelt, spordivõistlustelt, kust iganes, aga mitte baarist.

Minu sõprusringkonnast ei joo peaaegu keegi eriti palju, pole sellist kommet. Kes ehitavad mehega maja, kes teeb kõvasti trenni, kes teeb karjääri, kes on beebiga kodus.. Minu (vanemate)pere samas joob väga palju, panevad isegi pahaks, et ma õlut või siidrit või veini või mis iganes kokteili isegi sauna kõrvale võtta ei taha, et mis inimene ma selline olen. Kõik oleneb tutvusringkonnast. Pere valida ei saa ja ma ei hakkaks midagi kellelegi ette heitma, aga oma kaaslase ja sõbrad saab.

Ise leidsin oma väljavalitu ülikoolist. Ühised arusaamad, huvid ja sihid. Pole mingit probleemi. Aga ma näen ka seda teravat vahet nende kahe maailma vahel. Eks tegelikult on see iga inimese enda otsustada ja mida siin ikka nii väga kritiseerida. Igaljuhul edu ;)