Pulmamess "Eesti Pulmad 2019" teeb aga ajalugu, üllatades messikülastajaid erakordse võimalusega võita pulmatemaatilisi kingitusi 6000 euro väärtuses. Noorpaaridele mõeldud kingitused on pulmade planeerijatele kindlasti väga ihladusväärsed:

  • 500 euro väärtuses pulmakleidi kinkekaart tuntud moeloojatelt Embassy of Fashion;
  • 500 euro väärtuses unikaalsete abielusõrmuste kinkekaart juveelikaupluselt Goldtime;
  • 2000 euro väärtuses püromuusikal – teostus Showcase.ee pürotehnikute tiimilt;
  • 2000 euro väärtuses pulmapeo tehniline lahendus (kogu heli- ja valguslahendus ning vajadusel ka videoekraanid) – teostus Showcase.ee heli- ja valgustehnikute tiimilt;
  • 1 öö Hilton Tallinn Park Hotel-is kahele (näiteks teie pulmaöö) koos hommikusöögi ja eforea spa pääsmetega;
  • 2 päevaspaa pääset efore spa-s.

Väärtuslikke kingitusi on võimalus võita neil pulmamessi külalistel, kes on end messile registreerinud ning tulevad ka "Eesti Pulmad 2019" õhtust programmi nautima. See on parim viis anda heale õnnele võimalus. Iga kingitus on justkui väike haldjas, kes muudab pulmapäeva korraldamise pruutpaari jaoks lihtsamaks.

Pulmad.ee eestvedaja Virgo Jaani on pulmamessi väga pikaaegne korraldaja. Seni on toimumiskohtadena domineerinud Eestimaa kauneimad mõisad ja lossid. Sellel aastal otsustati üheskoos Goldtime'i esindajatega, et on õige aeg tuua armastust ja abiellumist tähistav pulmamess üle mitmete aastate pealinna.

„Uued head ideed sünnivad, kui kokku saavad inimesed, kellel on säde silmis, et teha midagi uutmoodi, veelgi paremini, teistmoodi. Pikaajaliste koostööpartneritena leidsime, et muudame messi kontseptsiooni veidi põnevamaks ning lisame sündmusele häid meelelahtuslikke momente – päriseluski on pulmapeod lisaks meeliülendavale armastuse tähistamisele ka elu meeledejäävaimad peod,” sõnas Jaani.

Goldtime'i esindaja Kristiina Kõllo lisab, et kindlasti on Hilton Tallinn Park Hotel'is toimuv mess pidulikum, programmilt sündmusterohkem ja populaarsem kui kunagi varem.

„Asukoht on ju võrratu. Mis on aga pulmapidu ilma ovatsioone tekitava pulmakleidita? See oleks nagu vahuvein ilma mullita või kihlasõrmus ilma teemantita,” naerab Kõllo. Õhtuses programmis lööb lavalauad särama imeilus moeetendus Eesti tunnustatud moedisainerite piduliku loominguga. Etenduses näeme ihaldusväärseid pulmakleite, millest unistab iga puut.

29. septembril Hilton Tallinn Park Hotel'is toimuval messil „Eesti Pulmad 2019” on esindatud Eesti pulmamaastiku parimad: moeloojad, fotograafid, ehtekunstnikud, ehtekollektsioonid, iluloojad, lilleseadjad, tordimeistrid, muusikud. Kõik selleks, et nii pulmakorraldajad kui ka pruutpaarid saaksid enne kaunist pidupäeva valdkonna professionaalsemate tegijatega kohtuda. Päeval toimuv mess on kõigile külastajatele tasuta.

Suurejoonelise pulmamessi kulminatsiooniks saab nimekate rõivadisainerite moeetendus ja pidu parimas meelelahutuslikus võtmes. Õhtuses programmis lööb lavalauad särama imeilus moeetendus Eesti tunnustatud moedisainerite piduliku loominguga. Etenduses näeme ihaldusväärseid pulmakleite, millest unistab iga puut.

Pulmakleitide hurmava ilu võluvad lavale Eesti tunnustatud moeloojad - Embassy of Fashion moesaadikud, Tiina Talumees Moestuudio ning KV Couture Kristina Viirpalu. Moeloomingut kaunistavad Goldtime imetlusväärsed ehted. Lavale lisavad veel graatsiat ja soliidsust kütkestavad tantsijad ning meheks olemise identiteeti kandev Baltman.

Jaga
Kommentaarid