Kuidas sa Internetis spermadoonoriks said?

Ma avastasin umbes viis aastat tagasi, et spermadoonoritest oli suur puudus. Ma olen alati tahtnud teisi inimesi aidata, alates sellest ajast kui nägin, kuidas mu venna tüdruksõber teda tema surivoodil hooldas. Kõigepealt arvasin ma, et pean teiste abistamiseks läbima esmaabikursused, kuid aidata inimestel lapsi saada on isegi suurema mõjuga ning väga positiivne. Mitte keegi ei saa seda minult ära võtta.

Jah, aga ikkagi, 46 last, kas seda pole veidi palju?

On küll palju, aga ma lõpetaksin kohe, kui tekiks spermadoonorite üleküllus. Mõnikord arvavad inimesed, et ma olen veidrik, kuna mul on nii palju lapsi, aga minu silmis on see teiste aitamine. Mul ei ole isekaid motiive, peale selle, et ma saan oma tegevusest mõnusa tunde, mulle meeldib, kui ma näen, et teised on õnnelikud.

Kuidas see siis käib? Postitad foorumisse teate, saate kokku, seksite ja põmaki – rasedus?

Ei. Kui ma saan naisega internetis kontakti, siis oleme me kõigepealt e-posti teel kirjavahetuses. Nii ma saan teada, missugune naine on ja aimu sellest, kas temast saaks hea ema. Seejärel, kui nii naisel kui minul on mulje, et asjal on jumet, saame päriselt kokku. Ma olen kohtunud naistega Hollandis, Belgias ja ka Saksamaal, kuid viimasel ajal soovin, et naised tuleksid ise mu kodukohta Maastrichtisse. Nad peatuvad hotellis, ma võiksin neid ka koju kutsuda, kuid elan koos emaga. Hotellis ma masturbeerin tualetis, mingit seksimist naisterahvaga ei toimu. Kui mul on sperma valmis, siis harilikult istun ja ootan senikaua kuni naine end viljastab ja siis lahkun. Seda me kordame niikaua kuni naine rasestub. Pärast seda jäävad mõned naised minuga veel kirjavahetusse, kuid mõnest ei kuule ma enam iial midagi, see sõltub sellest, mida ema soovib. Ainuke asi, millest mina keeldun, on see, et ma ei ole nõus täitma isakohuseid, selles suhes olen ma väga kindla sõna öelnud.

46 + 6 lapse viljastamine on ilmselt päris palju aega võtnud?

Aeg, mis naiste viljastamisele kulub, on nädalast nädalasse erinev. See sõltub naiste ovulatsioonist. Sperma tuleb sisestada enne ovulatsiooni ja ega see pole ju kõigil naistel samal ajal. Ükskord oli mul selline nädalavahetus, et pidin spermat annetama korraga viiele naisele. Üks reedel, kaks laupäeval, üks pühapäeval ja üks esmaspäeval. Nendest naistest kaks jäid rasedaks.

Sa oled siis päris viljakas mees. Kuidas sa oma sperma kvalilteeti nii kõrgena hoiad?

Ma ei kanna kunagi kitsaid pükse, suguelundid peavad alati olema liikumises vabad. Ma ei käi kunagi kuumas vannis või saunas, ma ei joo peaaegu kunagi alkoholi ja ma võtan regulaarselt kalamaksaõli ja foolhappe kapsleid. Keskmine mees ei vaja muidugi kõike seda.

Okei. Mis tunne sul oli nii palju oma lapsi korraga ühes kohas näha?

Kõigepealt oli kogu mu tähelepanu suunatud selle päeva organiseerimisele, sest ma tahstin, et kõik tunneksid ennast võimalikult mugavalt. Seal oli inimesi Belgiast, Hollandist ja Saksamaalt ja ma kartsin, et äkki ei saa nad omavahel läbi. Aga veidi aja pärast nägin, et kõik saavad üksteisest aru ja meil oli väga meeldiv päev. Lapsi mulle küll tutvustati, kuid juba viie minuti pärast mängisid nad üksteisega ja kaotasid minu vastu huvi. Nende reaktsioon oli umbes: “Oh, see on mu issi. Mida huvitavat me siin veel teha võiksime?” Kõik oli nii, nagu ma ootasin. Pärastlõunal saabus lastele uneaeg ja kõik lahkusid. Hiljem sain tagasisidet, et kõigil oli heameel, et nad said üksteist ja üksteise lapsi näha.

Kas sa seda ei karda, et kui sul on võimalus oma lastega kogu aeg kontaktis olla, et siis kasvad nendega kuidagi kokku ja hakkad neist puudust tundma?

Mulle meeldib kuulda, kuidas mu lastel läheb ja mõne oma lapse emaga ma olen sõbraks saanud. Aga kui lapsed sünnivad, siis mul isatundeid ei teki, ma olen selles osas täiesti külm. Sellepärast ma saangi spermadoonorlusega hästi hakkama. Ja eks ta ole ka teistmoodi, sest ma olen mees. Naine tunnetab lapse sündi teisiti, laps kasvab tema sees, ta tunneb tema liigutusi ja kasvamist juba ammu enne kui laps ilmale tuleb. Mina ainult annan üle topsiku spermaga.

Oled sa selles täiesti kindel?

Nojah, mitte 100%. Eelmisel aastal oli ühel minu spermaga viljastatud naisel enneaegne laps, kes elas vaid ühe tunni. Kui ema helistas, et sellest mulle teada anda, ma nutsin esimest korda pärast oma venna matuseid. Ma olin siis viieaastane kui mu vend suri. Õnneks olid mõned mu laste emad sellel ajal mulle toeks. Need, kellest said minu sõbrad.

Kas sul pruuti on?

Ei. Ma olen häbelik mees, ma ei tee kunagi ühelegi naisele ise lähenemiskatseid. Ma ei käi ka eriti palju väljas, nii et mul pole väga palju võimalusi naistega kohtumiseks. Ma usun ka armastusse esimesest silmapilgust, nii et see teeb naisega kohtumise veelgi raskemaks. Mõned naised, kellele ma olen spermat annetanud, on minusse armunud, kuid see tunne pole kunagi olnud vastastikune.

Allikas: Vice Magazine