1. Sa ei leia ehtekarbist millegipärast enam ühte oma sõrmust

Kui üks su sõrmustest mingil hetkel müstiliselt kaob ja siis jälle tagasi ilmub, on päris tõenäoline, et su kallim pani selle korra pihta, et selle järgi kihlasõrmus valmistada lasta. Mehed ise selliseid pisiasju tavaliselt tähele ei pane ja arvavad, et sina ka ei märka. Kui märkasid, siis ära oma tähelepanekust märku anna, vaid jää “üllatust” ootama.

2. Su kallim on arusaamatul põhjusel närviline

Kui su kallim on viimasel ajal kuidagi närviline olnud, siis see võib olla märk, et ta tahab ettepanekut teha. Ta pole närviline mitte sellepärast, et ta ei tea, kas ta suudab selle ettepaneku ära teha, vaid sellepärast, et tal on taskus üks väga kallis sõrmus ja ta tahab, et selle üleandmise tseremoonia oleks täiuslik. Mida kauem ta seda edasi lükkab, seda närvilisemaks ta muutub, sest sellest peab saama tähtsaim moment teie elus ja ta kardab, et see ei kuku ideaalselt välja.

3. Su kallim korraldas teile mingi laheda reisi

Kui teid ootab peagi ees reis Pariisi või mõnele saarele või mingisse päris eksootilisse riiki, mis on täiesti tema korraldatud (kuigi tavaliselt planeerid teie puhkusi sina), siis on üsna tõenäoline, et sa tuled sellelt reisilt tagasi, sõrmus sõrmes.

4. Ta veedab viimasel ajal tihti su vanematega aega

Sa võid imestada, kuidas ühtäkki sinu vanematest tema suured sõpsid saanud on: nad veedavad koos aega isegi siis, kui sa ise komandeeringus oled. On väga tõenäoline, et ta valmistub vaimselt sulle ettepanekut tegema ja tahab sinust veelgi rohkem teada inimestelt, kes tunnevad sind kõige paremini. Lisaks teab ta nüüd, et sinu vanemad on peagi ka tema jaoks pereliikmed.

5. Su kallim käitub imelikult

Kui tema käitumises on toimunud mingi imelik muutus, näiteks ta on hakanud vara ärkama, kuigi vanasti magas nädalavahetustel lõunani, siis võib olla nii, et ta teeb hoolega plaane, kuidas sulle võimalikult meeldejääv abieluettepanek teha ja suurest mõttetööst on ta kaotanud une.

6. Sa tabad ta nuhkimas

Kui sa märkad, et ta sirvib sinu Pinteresti pin’e või ajab Facebookis näpuga järge sinu sõbranna pulmapiltide all olevates sinu ja sõbranna vahelistes vestlustes, võid üsna kindel olla, et ka teie olete pulmade poole teel.

7. Ta on meeletult raha säästma hakanud

Kui ta äkki endisest rohkem rahaasjadel silma peal hoiab, võid olla veendunud, et tal on lähitulevikus midagi kulukat plaanis — nagu näiteks pulmad!

Nüüd, kui sa kõiki neid märke tead, unusta need! Vähemalt ära näita välja, et sa tead, mida oodata — jäta mehele võimalus sind jalust rabada!

Allikas: She Knows