Õnnelik mõju uues nädalas on ka Päikese ja Jupiteri sekstiil. See taevaseis mõjub avardavalt ja laiendavalt, tekitab kas uusi võimalusi või paneb neid võimalusi rohkem nägema. Annab enesekindlust, lisab motivatsiooni, tõstab enesehinnangut.

Nädalat mõjutab ka Merkuuri ja Neptuuni opositsioon (mis küll ei fikseeru, ehk ei saavuta täpsust). See võib suhtlemisse ja kommunikatsiooni tuua ebaselgust, möödarääkimist, pettust ja enesepettust ning soovmõtlemist.

Kolmapäeval ja neljapäeval (osaliselt ka reedel) võivad paljud tunda ebamäärast pinget, mis võib provotseerida konflikte. Ettevaatlik tuleks olla nii liikluses kui ka kokkupuutel loomadega. Samuti tuleks mõnuainete ja ravimitega jääda mõõdukuse piiridesse.

Laupäevane Veenuse ja Neptuuni trigoon mõjutab meid terve nädala jooksul, kuid tugevam on mõju nädala teises pooles. Kuna Veenus on Vähis ja Neptuun Kalades, siis lisab see aspekt üldmõjudesse tundelisust, sensitiivsust ja hoolivust, mis siis väljendub eelkõige suhete tasandil. Suureneb empaatilisus ja võime panna end teise inimese olukorda.

Päikese-Saturni trigoon (täpne aspekt 14. augustil) hakkab mõjuma umbes kolmapäevast. Aspekt annab püsivust ja oskust teha kaugeleulatuvaid plaane, mis hakkavad ennast ära tasuma alles pikaajalises perspektiivis. Eesmärgid ja püüdlused on konkreetsed, asjalikud, selged ja lakoonilised.

Alates reedest hakkab mõjuma Veenuse ja Pluuto opositsioon, mis kulmineerub 15. augustil. See seis on seotud kire, iha, kadeduse ja armukadedusega. Iha ja viha võivad kergesti kohad vahetada. Soovitakse oma partnerit rohkem kontrollida või talle mingeid tingimusi esitada.

Loe, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: