12. Detsember

Sul on vedanud — arvatavasti on su armuelu põnevam ja mitmekülgsem kui paljudel teistel. Armumine uudab sind väga loovaks — sa teed kõik selleks, et su huviobjektil sinuga koos igav ei hakkaks. Rollimängud ei ole sulle võõrad, hoopis vastupidi, sa armastad ja naudid neid, mistõttu on ka seks sinuga iga kord põnev seiklus.

11. November

Oi, oi! Novembriplikad on küll ühed vallatumad! Igasugu veidrused ja eksperimendid panevad su silmad särama. Oled kõhklemata nõus kõikide kummaliste ja veel kummalisemate soovidega, millega su partner suudab lagedale tulla ning tavaline misjonäripoos ei kuulu sinu seksiarsenali.

10. October

Rohkem kui akti ennast naudid sa eelmängu. Mitte seda füüsilist, vaid vaimset — sulle meeldib võrgutada, narrida ja õrritada. Sa ei kiirusta kunagi ja võtad pikalt aega, et kallim ette valmistada ja ta oma võrku nii kõvasti sisse mässida, et tal polegi mingit võimalust põgenemiseks.

9. September

Ka sinu voodis käib kärtsu ja mürtsu kõvasti, aga ainult ühel tingimusel! Sa suudad ennast täiesti vabaks lasta ainult inimesega, kellega sa tunned ideaalset vaimset klappi. Ainult füüsilisest veetlusest sulle ei piisa. Veel üks asi: sead oma seksipartnerile tihtipeale liiga kõrged nõudmised, mistõttu on pettumused kerged tulema. Peaksid veidi vabamalt võtma ja kallimale pisut juhiseid jagama, et saada täpselt seda, mida sa tegelikult ihaldad.

8. August

Mayday! Segadus! Sa ei tea ise ka, mida tahad. Mõnega oled sa äärmiselt lahke ja hoolitsev, teisega aga nii enesekeskne ja ülbe, et ta põgeneb su juurest kabuhirmus. Juhiseid ei kannata sa karvavõrdki ning võtad iga kallima sõna karmi kriitikana, mistõttu on tuju kohe läinud ja seksist ei tule midagi välja. Omast arust pingutad sa ju niigi ja nüüd tema tuleb veel õpetama ka!? No ei! Nii jääbki ainult kaks varianti — imeline seks või täielik läbikukkumine.

7. Juuli

Sulle on samuti vaja emotsionaalset kiindumust ja turvatunnet, et seksist mõnu tunda. Oled väga lojaalne ja keskendud ainult oma kallimale, kõrvalised isikud ja tegevused ei tule sulle mõttessegi. Naudid andmist sama palju kui saamist ja see tähendab, et magamistoas on võrdsus, mis omakorda tähendab, et kõik jäävad rahule.

6. Juuni

Tabusid EI OLE! Kui eelpoolkirjeldatud sünnikuudega inimestel võivad mõned asjad ikka krambi sisse lüüa, siis sina ei kohku tagasi mitte millegi ees. Uued poosid, uued mänguasjad, uued inimesed voodis — miks ei, teeme ära! Mismõttes ei saa või ei taha? Proovime ikka!

5. Mai

Kui sina hoogu satud, pole sind võimalik peatada enne, kui oled saanud kõik, mida tahad. Aga sind on väga lihtne rivist välja lüüa. Kui kõik ei ole täpselt nii nagu peab ja sinu meelest on õige, kaotad huvi hetkega. Ilmselt ei ole sa väga seiklusaldis ning põhiliseks tegevuskohaks on magamistoa voodi, aga mitte köögilaud või rõdupõrand.

4. Aprill

Ei ei ole sinu jaoks mingi vastus. Kui oled kellestki sisse võetud, jahid teda seni, kuni ta alistub. Annad endast voodis 100% ega tee kunagi järeleandmisi. Sa ei väsi enne, kui mõlemad on õnnelikult lõpetanud. Kuid kuna sulle meeldib võistelda, on ka seks sinu jaoks mõnikord justkui võistlus ja see ei ole tingimata hea asi. Hoopis tüütuks muutub kiiresti.

3. Märts

Inimesega, kellest sa oled sisse võetud, soovid sa iga minuti voodis veeta. Sinu pühendumus muudab iga vahekorra vapustavaks elamuseks, mis suurendab teievahelist lähedust veelgi ja sillutab tee veelgi paremate kogemusteni. Oled väga hell ja õrn ning ootad ka partnerilt samasugust kohtlemist.

2. Veebruar

Sina tahad parimat, aga alati ei pruugi see õnnestuda, sest kipud tihtipeale oma mõtetes juba järgmiste asjade juures olema ega suuda nautida hetke. Sa ei julge anda endale luba partnerisse täielikult kiindumiseks ja seetõttu jäävad su tõelised tunded nii voodis kui väljaspool vaka alla. Mõtled üle ja see takistab sind kõige intiimsemat lähedust omaks võtmast ja nautimast.

1. Jaanuar

Jaanuaris sündinud inimesed ei karda oma arvamust avaldada ega soove teatavaks teha. Sel moel võid sa ka seksi ajal mõjuda liialt käsutavana ja partneril sellega tuurid maha tõmmata. Kui suudad oma õiendamist pisut tagasi tõmmata, ei pea ka su kallim pidevalt pelgama, et teeb midagi valesti ning ka tema saab seksist sinuga meeldiva kogemuse.

Allikas: Higher Perspective