Kunstripsmete hooletu kinnitamine ja eemaldamine

Kui kannad võltsripsmeid tihedamini kui üks keskmine naine, pea meeles, et neid tuleks kinnitada ja eemaldada võimalikult ettevaatlikult. Proovi kasutada nii vähe liimi kui võimalik ja eemalda neid hiljem õliga ehk ära iial lihtsalt tõmba neid maha.

Koolutad ripsmeid peale ripsmetuši kasutamist

Alati kooluta oma ripsmeid enne ripsmetuši kasutamist! Vastupidiselt toimides jääb ripsmekaare väljanägemine ebaloomulik ja tükkis. Kõige hullem selle juures on aga see, et võid kogemata üldse ripsmekarvakestest ilma jääda.

Eemaldad ripsmetušši valesti

Kui hõõrud oma silmi või sikutad ripsmekarvakesi, võid igaveseks neist ilma jääda. Selle asemel “sulata” meik maha mitsellaarveega ja pühi seejärel õrnalt üleliigne mustus maha.

Näpid oma silmi päev läbi

Hoia käed ripsmetest eemal! Muidu võid need kogemata lau küljest ära tõmmata või satuvad bakterid karvakeste külge ja ei lase enam karvakestel kasvada.

Kisud ripsmepikendusi

Ripsmepikendused kinnitatakse sinu päris ripsmekarvade külge ja kui kisud võltskarvakesi, võid kogemata ära tõmmata ka päris karvad. See võib aga pidurdada nende kasvu. Kui sul pole kunagi kunstripsmeid olnud, ära lase endale kohe tervet ripsmekaart panna vaid alusta järk-järgult.

Allikas: The Zoe Report