VEEVALAJA

Sina ja Jäär. Isiklik suhe Jääraga on keeruline. Kui sa ei soovi lahkuminekut, pööra Jäärale rohkem tähelepanu ja ära maanda tema peal oma halba tuju. Arvamuste erinevuse tõttu võib koostöö Jääraga lõppeda konfliktiga.

Sina ja Sõnn. Suhted kolleegist Sõnniga kujunevad keerulisteks, kuna Sõnnid armastavad pidevalt oma isiklikku arvamust peale suruda. Ent armastus ja sõprus Sõnnidega võivad tuua täieliku harmoonia. Hinda tundeid, mis teie vahel tekivad, need on vägagi olulised.

Sina ja Kaksikud. Armastuses on esikohal armukadedus, töös aga konkurents. Kui teid seob Kaksikutega sõprus, siis on suur tõenäosus, et lähete sageli riidu. Ära suru Kaksikutele oma arvamust peale ja ära anna neile ka võimalust sinuga manipuleerida.

Sina ja Vähk. Lähedased suhted Vähiga ei paku sulle rahuldust. Konfliktid puhkevad lausa tühjalt kohalt. Tööl võid aga Vähile kindel olla, sest tema loovus ei tuune piire.

Sina ja Lõvi. Suhted Lõvist armsamate, kolleegide ja sõpradega kujunevad edukateks. Kui suhtud nendesse vastutustundlikult, ootavad sind pikaajalised positiivsed perspektiivid, nii armastuses kui ka töös.

Sina ja Neitsi. Teie suhe on keeruline, ent mõlema ühise soovi korral on võimalik seda parandada. Koostöö on mõlemale poolele kasulik ja huvitav. Kui keegi sinu lähedastest on Neitsi, siis suhted temaga vaid tugevnevad.

Sina ja Kaalud. Kaaludega võivad suhted jaheneda olmeliste erimeelsuste tõttu. Et pinget vähendada, minge koos teatrisse või näitustele. Kaaludest sõbragagi on võimalikud erimeelsused, mida on siiski kerge lahendada. Suhted kolleegidega võivad lõppeda suurte rahaliste kaotustega.

Sina ja Skorpion. Igasugune liit Skorpioniga kujuneb problemaatiliseks. Ebaharilik ja ekstsentriline Skorpion võib oma sõnade ja tegudega viia sind kauaks ajaks hingelisest tasakaalust välja. Kui Skorpion kompromissile ei lähe, otsustad ilmselt temast lahkuda.

Sina ja Ambur. Võid Amburisse armuda ilma vastuarmastust leidmata. Kui ta aga siiski sulle vastab, siis on teie armastus kirglik ja saatuslik. Need suhted ei pea just kaua vastu, ent nad jäävad sulle alatiseks meelde ja mõjutavad sinu maailmavaadet. Koostöö Amburiga kujuneb perspektiivikaks.

Sina ja Kaljukits. Sõprus Kaljukitsega on tugev ja vastupidav. Ent armastus võib lõppeda lahkumisega ning initsiaatoriks on Kaljukits. Suhete säilimise nimel suru oma armukadedus ja omanikutunded alla. Kolleegina on Kaljukits sel aastal liiga impulsiivne.

Sina ja Veevalaja. Töö- ja sõbrasuhted Veevalajaga võivad olla kauakestvad. Koos suudate kergesti ületada takistusi, mis seisavad teie eesmärkidel ees. Kahe Veevalaja pereidülli võivad varjutada väljastpoolt tulevad sündmused. Et harmooniat taas leida, õppige mitte ainult teineteist kuulama, vaid ka kuulma.

Sina ja Kalad. Uuel aastal on suhted Kaladega mähitud saladuste loori. Ühelt poolt tekib teie vahele tugev tõmme. Teisalt on aga suur tõenäosus pettumuseks, murtud südameks, tühjaks rahakotiks ja kibedateks mälestusteks. Muide, mitte kõik Kalad pole ühesugused. Tuleb ette ka neid, kes vastuvoolu ujuvad …

KALAD

Sina ja Jäär. Sinu suhted Jääraga on tõeliselt tormilised. Te kumbki ei taha teineteisele järele anda. Niipea, kui taipad, et sinu Jäärast sõber või partner hakkab närvi minema, ürita väheke tagasi tõmbuda, kui suhted sulle olulised on.

Sina ja Sõnn. Romantilised suhted Sõnniga valmistavad rõõmu. Sõnni põhjalikkus ning tema harjumus kõik üksikasjadeni läbi mõelda kaitseb sind mõttetute tegude eest. Sõnni tasub ka tööasjades usaldada.

Sina ja Kaksikud. Kui su kallim on Kaksik, siis arvesta sellega, et te mõlemad ihkate liidripositsiooni. Oluline on õigel ajal läbirääkimiste laua taha istuda ning kerkinud probleemid läbi arutada. Selle eest täiendate sõprade ja kolleegidena üksteist suurepäraselt. Võimalik, et alustate ühiste projektidega.

Sina ja Vähk. Tutvus Vähiga võib kujuneda perspektiivikaks tingimusel, et haarad initsiatiivi suhetes oma kätesse. Kui olete juba ammu koos, siis uus aasta valmistab teile palju rõõmu. Võid täielikult usaldada Vähi oskust rahaga ümber käia, tema planeerimise praktilisust ja annet . Sõprus Vähiga kingib sulle palju meeldivaid hetki.

Sina ja Lõvi. Suuri kirgi sinu liidus Lõviga pole ette näha. Selle eest saadab teie paari vastastikune lugupidamine, hingesoojus ning õrnus. Ent tööasjades ei tasu Lõvile toetuda.

Sina ja Neitsi. Varu kannatust ja kindlameelsust. Neitsi kannatab uuel aastal madala enesehinnangu all. Seetõttu pead oma partnerile pidevalt tõestama, et sa armastad teda. Väldi riiduminekut oma Neitsitest sõpradega. Vahel võib isegi süütu vaidlus üle minna pikaajaliseks vastasseisuks.

Sina ja Kaalud. Kui oled huvitatud Kaalude heatahtlikust olemusest, tõesta, et oled sõltumatu ühiskondlikust arvamusest. Tänu sõbra või partneri diplomaatilisele andele kujuneb teie suhtlus meeldivaks.

Sina ja Skorpion. Kui oled juba Skorpioniga suhtes, siis sinu soov kamandada võib mängida sulle õela nalja. Skorpion kannatab kaua, ent ühel korral on tal kõigest kõrini ja ta tõstab mässu. Kui sa ei soovi lahku minna, otsi kompromisse. Skorpionist sõbrad ja kolleegid innustavad sind uusi ideid otsima ja leidma.

Sina ja Ambur. Sinu suhted Amburiga meenutavad uuel aastal jahimehe ja saagi mängu, kusjuures teil mõlemal tuleb mitmel korral osasid vahetada. Amburist sõber ja kolleeg on aga kindlaks toeks rasketel aegadel.

Sina ja Kaljukits. Liit Kaljukitsega valmistab palju muret. Nii kallimad, sõbrad kui ka kolleegid asuvad nõudma enda vastu kõrgendatud tähelepanu ning siiraste tunnete tõestust. Ära anna põhjust armukadetsemiseks. Näita, et oled valmis neid kaitsma.

Sina ja Veevalaja. Teie liitu Veevalajaga võib uuel aastal sigineda teatavat külmust. Märganud esimesi jahenemise tundemärke, räägi oma partneriga. On aeg tuua suhetesse midagi uut. Ühine puhkus muudab olukorra paremaks. Sõbrad ja kolleegid asuvad kõiges pretendeerima esikohale. Kui see keeruline pole, räägi nendega rahulikult asjad selgeks.

Sina ja Kalad. Romaan Kaladega kujuneb vägagi kirglikuks. Kui olete äsja tutvunud, siis tasub enne hoolega järele mõelda. Selline liit võtab sinult väga palju energiat. Abielus Kaladega on võimalikud sagedased riiud. Kaalu hoolega ka kõiki ettepanekuid, mis tulevad Kaladest sõpradelt ja kolleegidelt.