Saa teada, mis on need neli šokeerivat põhjust, miks mehed sind välja ei kutsu ja kui mõni kehtib ka sinu puhul, mõtle välja, kas saaksid kuidagi teisiti käituda.

1. Korrutad, et armastad iseseisvust

Keegi ei väida, et sa ei tohiks iseendaga hakkama saada, aga mõni naine kannab iseseisvust justkui aumärki rinnas. Võimalik, et pidid selle nimel palju vaeva nägema ja oled nüüd lihtsalt enda üle väga uhke, aga paraku meestele võid sa seetõttu vähem atraktiivne tunduda.

See võib sind üllatada, aga mehed tahavad olla tahetud. Hea mees tahab aidata sind asjade parandamise, purkide avamise ja millegi ehitamisega. Seega, kui sa kuulutad, et suudad seda kõike üksi ka teha, tunneb ta, et sa ei vajagi teda tegelikult.

Kuidas käituda? Ära uhkusta oma iseseisvusega esimeste kohtingute ajal. Hoia seda suurepärast saavutust mõnda aega enda teada ja las ta näeb esmalt ka sinu pehmemat poolt. Küll ta aru saab, kui vinge naine sa oled, aga ära hõõru seda talle näkku.

2. Sa töötad kogu aeg

Armastad oma tööd ja oled selles, mida sa teed, väga hea. Äge! Sa ei suuda ära oodata, et saaksid hommikul üles ärgata ja su kirg töö vastu on väga imetlusväärne, aga meest, kellega välja lähed, ei pruugi see nii palju köita.

Olgu tegemist siis mehega, kel on edukas karjäär või mehega, kes alles töötab selle nimel — kumbki neist ei taha esimesel kohtingul tööst rääkida. Su entusiasm ei lõbusta teda, vaid pigem tekitab vajaduse sinuga konkureerida ja miski ei tõmba romantikale kiiremini vett peale kui konkurents.

Räägi ka mõnest muust lõbusast asjast nagu puhkustest, raamatutest, filmidest, toidust või hobidest. See on su kaaslase jaoks palju huvitavam ja samal ajal saad enda teisi huvisid temaga jagada.

3. Oled rohkem ema rollis, kui kütkestav naine

Su lapsed on sinu jaoks tohutult tähtsad. Soovid neile parimat ja imetled, kui kiiresti nad kasvavad. Muidugi tahad sa neist rääkida. Aga küsimus on, et kui palju? Kui räägid neist liiga palju, paistad talle rohkem ema, kui kütkestava naisena ja kaotad ta huvi üsna kiiresti. Ühel hetkel on ta valmis ka sinu lastest rääkima, aga hetkel on ta rohkem sinust huvitatud.

4. Oled liiga negatiivne ja vingud palju

Mehed väidavad, et naised kipuvad liiga palju vinguma, aga isegi väga head kuulajad tüdinevad sellest lõpuks. Isegi, kui sul on kurtmiseks hea põhjus, jätad endast jätkuvalt negatiivse mulje.

Soovitame sul alustada sellest, et mõtled enda jaoks välja viis asja, mis sind iga päev rõõmustavad ja keskendugi nendele asjadele. Seejärel mõtle meeldivamatele asjadele, millest mehega rääkida, et sinust jääks siiski mulje kui lõbusast ja atraktiivsest naisest.

Nüüd on aeg muutuda!

Kui mõistad, et mõni neist neljast asjast käib ka sinu kohta, luba endale, et sa muudad end. See tähendab, et oled koheselt meeldivam ja kütkestavam inimene ning enne, kui seda ise üldse tähele paned, ootavad mehed järjekorras, et sind välja kutsuda.

Allikas: YourTango