Sandra Bullock, kes näeb oma 53. eluaasta kohta vägagi nooruslik välja, avaldas hiljuti Ellen DeGenerese jutusaates, mis on tema kauni välimuse saladus, vahendab LADBible.

Kuigi ta üritas teemasse siiski mitte väga sügavale minna, siis Ellen suudab ikka kõik põnevad detailid välja pressida ja nii selguski, et Sandra ilu saladuseks on naha alla süstitav kreemide segu, mis stimuleerib nahaalust kollageeni tootmist. Ellen muidugi tahtis rohkem teada saada ja uuris ka detaile.

Bullock lausus: “Teiste sõnadega, sa süstid mida iganes su kosmeetik soovitab sul pooridesse süstida. See on ekstrakt tükikesest nahast, mis pärineb noorelt inimeselt kaugelt-kaugelt maalt…”

Ellenil viskas aga lõpuks üle ja ta otsustas teema tuumani jõuda ning avaldas, et tegelist on Korea imikute eesnahkadega, millest need kreemid valmistatud on.

“Kes sellise asja peale üldse tuleb?” küsis saatejuht näitlejannalt. Tõepoolest, kes uurib beebi eesnahka ja mõtleb, et äkki võiks seal leiduda midagi, mida võiks inimeste nägudesse süstida?

Sandra üritas küll saatekülalisi rahustada, öeldes, et ega talle neid eesnahkasid otse nahale ei panda, aga osmoosi kaudu muudab see teda nooremaks. “Ma arvan, et kui te ise ka avastaksite, kui hea see teie nahale on, jookseksite te kohe oma kosmeetiku juurde ja ütleksite: “Andke mulle seda peenist”,” väitis ta naljaga.

Selle avaldusega liitus Sandra mitmete tuntud naistega, kes on noorusliku välimuse saavutamiseks veidraid asju proovinud. Näiteks kord väitis näitlejanna Gwyneth Paltrow, et tema laseb herilastel end nõelata ja Salma Hayek väitis, et kannab enda kahustesse juustesse guacamole kastet, et juukseid niisutada.