Ratturišortsid on jõudnud nii moelavadele kui ka tänavatele, aga kõik inimesed pole sellest trendist võrdselt vaimustunud, teab Daily Mail. Ja nüüd sai jääkülma vee kaela popp kiirmoebränd Topshop, kes sobitas 170 eurot väärt mustad nahast lühkarid koos viisaka bleiseriga. Brändi sõnul on see n-ö ”smart” viis, kuidas uut trendi kanda ja see tähendab, et nii võiks nende arust lausa kontorisse minna?

Nii mõnigi brändi Twitteri jälgija küsis, kas tegemist on paroodiaga või mõtleb Topshop seda kombot tõsiselt.

Üks neist säutsus: “Topshop, ma armastan sind. Sa tead, et armastan. Ja just seetõttu ma ütlengi sulle selle välja — sa vajad abi. Mitte ainult enda heaoluks, aga ka kõigi meie heaoluks. Vihka mind, kui soovid, aga ma kahetseks, kui ma seda sulle ei ütleks.”

“See on lihtsalt vale. Topshopi jaoks juba liig,” postitas teine.

“Kolmas kirjutas: “Te teete selle üle lihtsalt nalja eks? Tõestage mulle, et teie heaks töötab vähemalt üks inimene, kes arvab, et see look on tõepoolest ilus.”

Aga noh, kuna need šortsid on neljas suuruses juba välja müüdud, siis tundub, et nii mõnigi inimene läheks pikemalt mõtlemata nii kodust välja. Ja nagu allolevast galeriist näha, siis mitmed naised ongi seda kombot juba proovinud.