Teine varvas ütleb nii mõndagi

Teadlased kahtlustavad, et inimese sõrmusesõrm võib reeta, kui palju testosterooni nende kehades möllab ja suuruselt teise varba pikkus võib sama asja reeta. Üks uuring leidis, et see mõjutab eriti naisi, kelle puhul kehtib, et mida pikemad on nende teised varbad, seda võitlushimulisemad ja füüsiliselt agressiivsemad nad on. Meeste puhul tähendab see aga just seda, mis sind kõige rohkem huvitab: mida pikem varvas, seda suurem…

Jalgade suurusel pole mingit vahet

Kui proovid ennustada tema meheau suurust ta jalanumbri järgi, siis tea, et õiget vastust sa ei saa ja tegemist on vaid levinud müüdiga.

Suurte jalgadega inimeste elu on lühem?

1987. ja 2009. aastal läbi viidud uuringutest selgus, et suurte jalgadega mehed ja naised ei pruugi elada nii kaua kui väiksemate jalgade omanikud. Jalanumber kindlasti ei põhjusta enneaegset surma, vaid sageli on suurte jalgadega inimesed ka muidu pikemat kasvu ning uuringute järgi on neil suurem veresoonte ummistumise, südame-veresoonkonnahaiguste ja vähi arenemise risk. Kui nüüd muretsema hakkasid, siis võta asja mõistusega: vaata üle oma menüü ja tee rohkem trenni — see tuleb su tervisele kasuks!

Meestele meeldivad väikesed jalakesed

Tõestatud on, et enamik mehi eelistab pisikeste jalgadega naisi. Ühe veidra uuringu käigus mõõdeti ära 60 kolledžiõpilase käte, jalgade ja reite pikkus ning jalgade laius ning kõrvutati see iga inimese pikkusega. Seejärel palusid teadlsed 77 mehel hinnata iga naise atraktiivsust naiste nägude järgi ja leidsid, et meestele meeldisid just väikeste jalgadega naised, kuigi nad piltidelt neid jalgu isegi ei näinud. Ühe teise küsitluse järgi meeldivad meestele just naised, kelle jalanumbriks on 38 või 39.

Allikas: Fatherly