Soov põgeneda argirutiinist ning juurdunud harjumus kõiki naisi silmadega seirata ja püüda neid rajalt maha võtta ei mängi püsisuhtele ja pereelule ilusat saateharmooniat, vaid ähvardab seda igal sammul rikkuda. Naisele ei jää sellises olukorras palju valikuid. Halva mängu juures head nägu teha tundub sageli isegi mõistlikum kui hakata skandaale korraldama. Nii see ehk tõesti on, kuid üks on selgemast selgem: kui naine ei püüa peret koos hoida, on liiast loota, et mees sellega hakkama saab.

Tänapäeval, kui abielu ei peeta üldiselt pühaks ja partnerite vahetamine on sama tavapärane kui välismaale kolimine või muu elumuutus, ei saa tõesti pelgalt sõrmusele või ühisele aadressile lootma jääda. Paraku on ka nii, et kuigi mees võib olla "võetud", ei ole ta sageli siiski mängust väljas. Nii ei tohiks olla, kuid võib tekkida siiski olukord, kus sinu mehe eest asub võitlusse võõras naine, et teda endale saada. Ning juhtub ka seda, et ta saabki.

Vallaline naine ei peaks tegelikult meeste eest võitlema, see on rohkem meeste ülesanne. Nii tundub vähemalt kuidagi loomulikum. Suhtes olles aga ei jää naisel siiski sageli muud üle, kui mees ei saa päris täpselt aru, et tehtud valik võiks olla lõplik, vähemasti kuni pole kokku lepitud teisiti.

Mees ei pruugi oma suhtestaatust vallalistele naistuttavatele piisavalt selgelt väljendada ning võib ahvatlusolukorras hoopiski vassima hakata. Sellises olukorras pole midagi päästvamat kui mehe naine, kes end kehtestab, nähtavaks teeb ja märku annab, et suhe tema ja mehe vahel on vägagi olemas, vägagi tugev ja pealegi perspektiivikas.

Vallalisel naisel on kerge uskuma jääda, et mees on põhimõtteliselt vallaline, et ta oma naine ei hooli temast või veel sadat uskumatut asja, mis ei pruugi olla tõe moodigi.

Ei ole hea, kui mees liigub liiga palju üksi ja tema naist üldse pildil pole. Vähemalt mitte siis, kui mees ei ole mustertruu mees (nagu mehed tegelikult olla võiks) ja oma naist palavalt ei armasta.

Tähelepanelikkust ei ole kunagi liiga palju. Aktiivne suhe, kus omavahel asjadest räägitakse, koos vaba aega veedetakse ning üksteist usaldatakse, ei lase kedagi kolmandat suhte vahele trügida. Kui asi juba käest läheb, on suhet rajale tagasi saada raskem, kuid võimalik.

Kui mees on naise välja valinud, on sel naisel teiste naiste ees mingid eelised. Seega on tema käes tugevad relvad hoida meest enda juures põhimõtteliselt igavesti. Kui naine alla ei anna, siis suhe ka enamasti püsib. Pealegi ta tunneb oma meest ning teab, mis teda võlub. Võrgutamine, soojus ja hubasus kodus ning enda pildil hoidmine väljaspool kodu on vähemasti kaks head relva, mida naine võiks sageli kasutada.

Ja lõpuks, kui mõni konkurent on välja ilmunud, ei ole sugugi palju talle selgeks teha, kes on mehe naine ja et ülejäänud hoidku heaga eemale. Kuni mees ei ole oma naist selgesõnaliselt maha jätnud, on naisel sellele mehele 100% õigused ning lausa tema kohustus on konkurendid minema peletada. Meest ei peaks see liiatigi pahandama, ehk tunneb ta lausa end meelitatuna.

Suhe on midagi väga kindlat. Kui sellesse on astutud, siis on see teadlik samm ja see ei saa iseenesest läbi. Kuni see ketsab ja pole kokku lepitud muud, on mõlemal osapoolel lubatud kasutada kõiki ohutuid relvi, et seda suhet kaitsta ja toimivana hoida. Kui see aga ükskord läbi saab, on palju raskem midagi teha. Nii et mida varem tegutseda, seda parem.