Seks on tõsine asi, kuid selle juurde kuulub kahtlemata mängulisus ja erinevad erootilised vürtsitajad. Rutiini lõhkumiseks või põnevuse loomiseks võiks voodielu proovida uutmoodi! Erose Butiigi müüja sõnul astub nende uksest iga päev sisse väga erinevate soovidega inimesi.

Tullakse uudistama üksi, mõni võtab julgustuseks kaasa sõbra või sõbranna. Usu, et ka su kallim või abikaasa tuleb sinuga meelsasti erootikapoodi, pead vaid kutse esitama — et koos avastada ja teha hea veelgi paremaks.

Maailma tuntumate sekskaupade brändide seas on midagi igaühele, see tuleb vaid julgelt katsetades üles leida. Mida kinkida temale ja temakesele, iseendale? Jõuludeks, sünnipäevaks, argipäevaks? On see mõni lelu, kreem, pesu või hoopis mäng?

1. Kõige popimad on vibraatorid. Neid on igale maitsele, eri värvi ja väga erinevate funktsioonidega. Pulseerivad, keerlevad, pöörlevad ja imevad. Kui sulle näiteks meeldib särts sõna otseses mõttes, siis leiad vibraatori elektroseksi kategooriast.

Vaakumiga toimiv kliitori stimulaator on viimase aasta üks uusimaid ja populaarsemaid lelusid. Lipulaevaks Womanizer.

Kui sulle meeldib klassikaline vibraator, siis on sobiv lihtsa joonega disain. Kui armastad glamuuri, siis olgu ka sinu lelu luksuslikuma disainiga.

Paaridele mõeldud vibraatorid on üks Eros Butiigi hitte, sest naudingu saavad mõlemad. Kanada bränd We-Vibe on A ja O.

Äpiga juhitavad interneti kaudu omavahel suhtlevad sekslelud on hea valik kaugsuhtes olevale paarile, sest nende kasutamine on väga mänguline. Vaata Kiiroo nimelist brändi.

Muusikarütmile reageeriv vibraator — see on midagi tõelisele melomaanile.

Kõrgtehnoloogiline kuue mootoriga äpiga juhitav painduv MysteryVibe Crescendo vibraator nimetati paari aasta tagusel tehnoloogiamessil sensatsiooniks. Avastamist väärt!

2. Erose butiigis on tasemel valik „50 halli varjundit“ aksessuaare. On aeg filmist ja raamatust kaugemale minna ning realiseerida oma fantaasiad — suled, piits või käerauad?

3. Feromoonidega rikastatud parfüümid — osta valmis lõhn või lisa feromoonidega veele oma lemmiklõhn. Vastassoo tähelepanu on garanteeritud!

4. Kegel kuulid — nõutud ja asjalik treeninguvahend moodsale naisele. Klassikaline või äpiga juhitav. Hea viis ka oma tervise eest hoolt kanda ja tupelihaseid tugevdada. Et naudingud kestaks!

5. Sensuaalselt aromaatsed massaažiõlid, massaažiküünlad, nuru geelid, vannisoolad ja maitsega dušigeelid — hea algus õhtule! Tagavad nauditava pika eelmängu.

6. Rikkaliku ja põneva sisuga kinkekarbid ja kuni 24 tootega erootilised advendikalendrid. Neis sisalduv lisab ootust ja inspiratsiooni.
7. Horoskoobihuvilisele kallimale vali kinkekarp, kus sees on tema sodiaagimärgile sobiva kiviga kaelakee, näpuvibraator ja kliitoripalsam.

8. Kunstvagiinad ehk masturbaatorid meestele — realistlikud, disainitud ja ka äpiga juhitavad. Võid valida endale elusuuruses silikoonist nuku.

9. Eesnäärmestimulaatorid meestele — lihtne viis tunda seksist rohkem mõnu ja ka hoolitseda oma tervise eest.

10. Kui sulle meeldib Tom of Finlandi kunst, siis oskad hinnata selle põhjal disainitud sekslelusid.

11. Lihtne ja toimib alati — võrgutav pesu on erutav ja kütkestav. Nii jääb ka avastamiseks rõõmu. Sobiva komplekti leiab endale ka tõeline glamuuritar.

Eros pakub kvaliteetset naudingut! Suur valik kaupa ootab avastamist pealinnas Tehnika tänav 1, veelgi suurem valik on e-poes eros.ee.

Jaga
Kommentaarid