POPSUGAR Beauty aga otsustas leida sellele murele lahenduse ning küsis nõu ilubrändi Nars meigikunstnikult Niko Lopezilt. Kui soovid tema õpetuste järgi tegutseda, läheb sul vaja huulepliiatsit, huulepulka ja puudrit.

1. Loo põhi!

Tee ära kogu meigipõhi ja ära unusta ka kulmude raamimist, ripsmete värvimist ja põskedele põsepuna lisamist. Ka silmalaineriga tõmmatud joon toob kauni huulevärvi ekstra hästi esile. Huulte värvimine aga võibki olla täiesti viimane asi, mida enne koduuksest väljumist teed.

2. Esimene samm: tõmba huultele piirjooned

Võta huulepulgaga sama tooni huulepliiats ja terita see nii teravaks kui vähegi võimalik. Alusta huulte keskosast liikudes välja poole, tee raam ette ning alles seejärel värvi huuled pliiatsiga seest ära. Huulepliiats püsib huultel kauem kui huulepulk.

3. Teine samm: puuderda huuled

Võta nüüd kätte oma puudritoos ja eriti hea oleks, kui puuder oleks pisut toonitud. Nüüd võta appi ka puudrihari, pista see puudri sisse, raputa toodet natukene vähemaks ja seejärel liigu üle oma huulte. Eesmärk on katta need õrna looriga, et huulepliiats ära kinnitada.

4. Kolmas samm: kanna huultele huulepulka

Nüüd on aeg värvida puudriga kaetud huuled huulepulgaga punasemaks. Alusta ülahuulte keskelt ja liigu nurkadesse. Alumise huule puhul liigu vasakult paremale ja siis paremalt vasakule.

5. Neljas samm: taas puuder!

Nüüd on aeg huuled uuesti puudrilooriga katta.

6. Korda kõike uuesti

Selleks, et huulepulk päriselt ka terve päeva püsiks, tasub kõik sammud korra veel läbi teha: huulepliiats, puuder ja huulepulk.

Nüüd võid muretult oma kallimat musitada — tema nahk jääb puhas! Meigimaagia, või mis?