1. Šokolaadi kastetud maasikad

Mehed, kui soovid kinkida oma naisele midagi magusat, unusta südamekujulisse karpi pakitud igavad šokolaadikommid. Kingi talle hoopis šokolaadi kastetud maasikaid ja plusspunkte teenid, kui oled need ise valmis teinud!

2. Isetehtud kaart

Iga inimene võib sulle poest ostetud kaardi kinkida, aga kui viitsid selle tegemisele ka pisut oma aega ja energiat kulutada, teed oma naise kordades õnnelikumaks. See ei pea olema tõeline kunstiteos, vaid midagi, mida vaadates ta saab veel aastaid rõõmus olla.

3. "Armastuse kupongid"

Kui otsustasid talle ise kaardi teha, lisa sinna ka 12 (üks iga kuu kohta) "seksikat armastuse kupongi". Need võivad sisaldada nii õhtut, kus viite teineteise suurimad fantaasiad ellu, teete kiire kähkuka seal, kus tuju tuleb, üks tõeliselt kirglik suudlus, 10 suudlust, mille pead talle tegema alla poole kaela, romantiline õhtu kamina ees koos maasikate ja šampusega, üks tund sensuaalset massaaži või üks ühine dušš.

Kui soovid ta aga sel erilisel päeval välja viia, vali mõni neist toredatest kohtingutest:

1. Sõitke saaniga (või kelguga) läbi lume

2. Vii ta mõnele kontsertile või teatrisse

3. Plaani piknik teie magamistoas (maasikate ja vahukoorega muidugi)

4. Broneeri hotellituba ja veetke terve õhtu vaid teineteisega vallatledes

5. Minge koos vanni (ära unusta küünlaid!)

6. Kui taevas on selge, vaadake koos tähti

7. Minge koos massaaži nautima

8. Vii ta tantsima (plusspunktid, kui tegu on seksika Ladina-Ameerika tantsuga)

Suhtesse tuleb rutiin, sest inimesed võtavad seda juba loomulikuna ja unustavad, et nende kõrval on tegelikult kõige kallim, seksikam ja erilisem inimene, kes vajab hoolitsemist ja hellitusi. Näita talle sel sõbrapäeval, kui oluline ta su jaoks tegelikult on!

Allikas: YourTango