Teises videos näitab 11aastane neiu endast pilte ja palub vaatajatel ausalt öelda, kas ta on paks ja kole. “Kui arvate, et olen ilus, võite muidugi seda ka kirjutada,” lisab ta.

“Mind tegelikult üldse ei huvita, aga ma tahaks teada, mida teie arvate,” räägib kolmas.

12aastane kõhn ja pikkade juustega tüdruk alustab oma videot: “Arvan, et olen paks ja kole ja ma tahaksin lihtsalt kuulda, kas te arvate sama.”

Kommentaatorid aga teevad tähelepanu vajavate tütarlaste postitused pihuks ja põrmuks. Vaatajad nimetavad tüdrukuid paksudeks, koledateks, rumalateks, inetuteks jne ning kasutavad sealjuures täiesti kohutavat sõnavara.

“Juba see, et sa sellise video siia postitasid, tähendab, et sa oled kole. Jah, sa oled tõesti inetu,” kirjutab keegi ühe 14aastase tütarlapse video kommentaariks.

“Ma saan aru, miks sa tähelepanu vajad. Sa oled nii kole, et keegi ei taha sinu seltskonnas viibida,” lajatab teine kommentaator vastuseks ühele 11aastase lapse videole.

Kommentaatorite seas on õnneks ka neid, kes tütarlapsi kiidavad ning nende häid külgi välja toovad, samuti soovitatakse lastel videod maha võtta, et pedofiilid neid ei märkaks, kuid negatiivsed kommentaarid on kahjuks ülekaalus. Laps, kes meeleheitlikult püüab leida heakskiitu, kinnitust, et ta on vastuvõetav ning et teda peetakse kenaks, saab vastuseks hoopis ropu sõimu ja mõnitustelaviini. Ja õrnas eas tütarlaste enesehinnangule mõjuvad sellised vastused hävitavalt.

Häirivad videod leiad YouTube`ist, kui trükid otsingusse sisse “Am I ugly?” või “Am I pretty?”

Naistekas küsib — kus on nende laste vanemate silmad?