“Olen nii elevil. Vananemine on elu parim osa. Tean praegu rohkem kui teadsin varem, tunnen ennast paremini, olen võimekam ja oskan asju hinnata. Tunnen end ka füüsiliselt 40aastasena paremini kui tundsin 25aastasena,” kiitis naine, kes lasi end oma jutu tõestuseks ka ajakirja jaks üpris nappidesse rõivastesse riietada.

Vaatamata oma vanusele usub Cameron, et võiks siiski kunagi ka lapsi saada. “Selleks on võimalus, ma pole veel ju nii vana. Uskuge või mitte, aga tunnen end selles osas väga võimekana.”

Cameron on olnud koos mitmete ihaldusväärsete ja kuulsate meestega, alustades Justin Timberlake’iga ja lõpetades pesapalluri Alex Rodriquezega, kellega läksid teed lahku möödunud aastal. Ent miks ta pole kunagi abiellunud? “Olen tark! Ei, tegelikult on raske öelda… Mind pole lihtsalt kunagi abielu poole tõmmanud. Kindlasti ei tahtnud ma seda oma 20ndates… ega 30ndates… eks näis.”

Kuidas naine end nii vormis hoiab? Loomulikult regulaarse trenniga. Cameroni lemmikuks on pilates ja ta pühendab trennile palju aega. Ilusüstidesse ta ei usu. "Ei ole olemas midagi vananemisvastast - ajas ei saa tagasi minna," ütleb naine. "Tuleb lihtsalt elada hetkes ja nii hästi kui oskad."

Allikas: Daily Mail