“Su neljakümnendad eluaastad ei ole see aeg, mil peaksid enam lastesaamisele mõtlema,” ütleb näitlejatar, kes alustas viljakusravi päev pärast pulmi Tom Mahoneyga — paar ei läinud isegi mesinädalatele.

Ehkki naine rasestus ruttu, oli ta vererõhk ohtlikult kõrge ning ta pidi raseduse viimased staadiumid voodis veetma. Tütred tulid ilmale keisrilõikega.

“Mul polnud aega hirmu tunda, sest kõik juhtus nii ruttu,” meenutab naine, tunnistades, et ta armastab emaks olemist väga. “Ma võtan tüdrukuid tihti võtteplatsile kaasa, aga kui ma seda teha ei saa, püüan järgmisel päeval kaotatud aja küllaga tasa teha.”

Hiljuti “Meeleheitel koduperenaiste” viimaseid osi filminud Marcia kavatseb nüüd lähiaastateks näitlemisse pausi teha ja oma lastele pühenduda. Ühtlasi avaldab naine, et kavatseb hakata korralikult sööma — praegu peab ta korraliku koduperenaise Bree Van de Kampi rolli nimel pingsalt kaalu jälgima.

Peagi 50aastaseks saav ent endiselt väga võluv naine avaldas ka oma kaks suurimat ilusaladust. “Ma võtan alati õhtuti meigi maha ja kannan alati päikesekaitsekreemi.”

Allikas: Daily Mail