“Viru keskuses oli veeavarii ja ma jään natuke hiljaks,” palub Angeelika telefonis vabandust ja lubab mõnekümne minuti pärast jõuda Cafe More’ist Kadriorgu, kus asuvad tema kaks teist kohvikut, Katharinenthal ja selle väike õeke, muuseumikohvik Katharinenthal II.

Soh, niisugune sissejuhatus kohvikupidaja argipäeva, mis hoopis romantilisemas kujutluses koosneks pastelltoonides makroonidest, piimavahusüdamega kohvist ja ahjusooja saia lõhnast.

“Kas ma saan viis minutit sinu aega?” peatab noormees kohvimasina tagant Katharinenthali jõudnud Angeelika. Siis astub ligi kondiiter, kes kurdab, et vaid nädal vana termomeeter ütles juba üles, näidates keedukreemis 60 kraadi asemel 120.

Kohvikupidajat ennast enam leti tagant ega köögist ei leia — tema ülesanne on suure pildi koos hoidmine ja suhtlemine. Kuulab mured ära, aitab, kui saab, ja tormab edasi järgmisesse kohta.

Väljanägemine viimse detailini sätitud, selg sirge ja jutt sorav, valvab Angeelika jutuajamise kestel kullipilgul oma valdusi. Sellise välise segamatuse kehastamine nõuab kõva närvi. Ta teretab pea iga kolmandat külastajat ning lonksab rahulikult rohelist Jaapani teed. Samal ajal liigub ta mõte ka töiseid radu pidi, sest aeg-ajalt toksib telefoni mõne meeldetuletuse.

Angeelika eraelust ja heast vormist, juhiks olemisest ja ettevõtja teest (riskist, õnnest ja vedamisest) loe ajakirja uuest numbrist.

Lisaks leiad novembrinumbrist:

* Eksperiment: üks naine, neli tüüpi — kuidas riided muudavad ümbritsevate suhtumist?

* Töö & raha: 6 lihtsa sammuga tippu!

* Ilu: totaalne muutumine ilukirurgiata.

* Mood: kuidas kanda kirkaid värve.