"Tahan lastele anda kõik, mis võimalik — ja see nõuab tõesti head sportlikku vormi. Mu poeg käib kolmes trennis. Last tuleb viia ja tuua ja kogu aeg on ju kiire," räägib armastatud iluuisutamistreener.

Anna räägib, et ta on oma pojale selgitanud, et vahel, kui ta on tõesti surmväsinud, siis ta jaksab küll autot juhtida, aga rääkida ei jaksa. Siis poeg küsib, kas ta tohib ema parema käega rääkida — vasaku käega hoiab naine rooli. See väike mäng, kui poeg ema käega suhtleb, annab Annale ka uut jõudu ja energiat.

Naine räägib ka seda, et nemad oma abikaasa Allar Levandiga ei tülitse peaaegu üldse. “Kui on probleem, siis jääme lihtsalt vait. See ei ole üldse paha, siis me ei purska igasuguseid asju üksteisele välja. Räägime hiljem, kui rahunenud oleme.” Annal jätkub oma mehele ainult kiidusõnu: tema mees koristab ja teeb süüa ja istutab ja teeb juba liiga palju tööd naise eest ära, nagu naine naerdes räägib. Ta räägib, kui hea on mehega lihtsalt koos olla ja kinnitab, kui õnnelik ta on, et Allar tema valis.

Säraval iluuisutamistreeneril jagub ka spordi kohta veel kiidusõnu: “Sport õpetab kannatama füüsilist valu ja hingelist valu, õpetab pärast kukkumist uuesti püsti tõusma ja edasi minema. Neid oskusi on vaja kõigis eluvaldkondades. Soovitan kõigil sporti teha!”