Artjom, kuidas krõbeda külmaga end siis stiilselt riidesse panna tuleks?

Ausalt öeldes lähtun mina külmakraadidega põhimõttest, et mida soojem seda parem ning ei rõhu väga stiilsusele. Esiteks peaks igaühe jaoks olema tervis alati esikohal ja teiseks pole inimestel niikuinii käreda pakasega aega teisi vahtida- kõik kiirustavad ruttu tuppa sooja. Ent sellegipoolest saab ka pakasega stiilselt riietuda, kuna silmatorkavaid esemeid, millega ennast ehtida on ju nii palju: saapad, joped, mütsid, sallid, kindad ja päikeseprillid, kui päikest on. Tähtis on, et inimene tunneks end mugavalt ja enesekindlalt, sest sellisel juhul tunduvad nii endale kui teistele kõik riided 10 korda stiilsemad.

Kuidas suhtud noorte seas levinud paljaste pahkluude moeröögatusse?

Ilu nõuab ohvreid ja eks ma nooremana tegin ka ise sarnaseid rumalusi. Käisin näiteks palja peaga ringi, et soeng sassi ei läheks. Aga praegu hoolin tervisest ikka rohkem, kui just ei ole mingi ürituse raames ilmtingimata vaja õhemalt riietuda.

Mis siis hetkel üldse moes on või lähtud pigem ütlusest “If you like it, wear it!”?

Hetkel rokivad täiega 90ndad, kuid üldiselt kannan ma jah pigem seda, mis meeldib ja üritan alati natuke kastist välja mõelda. Mulle ei meeldi sulanduda halli massi.

Mis on vastu kevadhooaega Sinu garderoobis kindlasti juba ootel?

Päikeseprillid! Pärast silmaoperatsiooni saan neid kanda nii, et ma reealselt näen ka midagi ja tunnen ennast nendega väga mugavalt. Lisaks kindlasti mantlid, bomberid ja ketsid: Vansid, Niked. Ei suuda ära oodata, et tänavad jälle porist puhtaks saaksid.

Millist stiilinõu annaksid teistele meestele?

Vastavalt ametile, erinevatele sündmustele ja elustiilile on selles osas raske nõu anda aga kui midagi ikkagi soovitada, siis seda, et ärge riietage ennast liiga tõsisteks. Mulle meeldib, kui inimesed riietuvad pigem nooruslikult, sest minu arvates ei ole olemas vanust, millest alates midagi enam kanda ei tohi.

Aga naistele?

Tooge välja ja näidake julgelt oma õrna naiselikku joont: kleidid, seelikud, kehasse püksid ja ilusad pitsilisid pluusid või triiksärgid. Meestele see meeldib.

Milline on läheneva kevade stiilne naine? Miks?

Stiilne naine on loomulik. Ma ei taha öelda, et ei tohiks kasutada meiki, kuid lähtun põhimõttest ”less is more”. Stiilne naine on naturaalne, enesekindel ja tunneb ennast oma riietes mugavalt — nii lihtsalt on.