Küsimusele, kuidas ta lastesse ja lapsevanemaks saamisesse suhtub, teatas maailma kaunimaks naiseks kuulutatud näitleja: “Ma ei ole oma elus iialgi millelegi EI öelnud. Kui ma tahaksin lapsi, oleks mul võimalik nad kohe saada,” teatas ta. “Ma olen kindel, et kui mul lapsesoov tekiks, leiaks laps tee minu ellu. Näiteks adopteerimise teel või minu suhtest kellegagi, kellel juba on laps,” mõtiskles ta.

Ja nagu eelnev poleks juba piisavalt jabur, lõpetas ta teema avaldusega, et ei tunne ennast lastetuna ja “saaks lapse iga kell, kui tal ainult soov tekiks, sest sõbrad ütleksid kindla peale: “muidugi, tule ja võta meie omad!“”

Sellised võhiklike ja ülbete avalduste peale pööritasid naised üle maailma silmi ja raputasid päid — kuidas saab üks naine nii tundetu olla?!

Cameron paistab arvavat, et ta on maailmanaba ja eeldab, et sel samal sekundil, kui tema otsustab oma võrdlemisi kõrges vanuses, et nüüd on aeg last saada, tuuakse see talle kätele ning tema ise ei suvatse sellise tühise asjaga nagu sünnitamine küll ennast vaevama hakata. Kuid tema lapsesuu solvas kõiki neid, kes on läbi elanud raseduse katkemise, pika viljatusravi, adopteerimisprotsessi või lõppude lõpuks — sünnituse!

Cameroni hoolimatus, mõistmatus ja tundetus emaduse, emaks saamise vastu ning laste iseenesestmõistetavaks pidamine näitab ehk seda, et võib-olla ongi parem, kui ta emadusmõtetest loobub…

Allikas: The Stir