Orgu sõnul saavad kõik väljakutses osalejad saledama keha ning tänu sellele ka parema tervise ja rohkem energiat. “Kuna ebatervisliku toitumise ja vähese liikumise tõttu on iga teine inimene ülekaaluline või rasvunud, ja oma toitumiskavaga olen aidanud kümneid tuhandeid inimesi tervisliku toitumise rajale, siis nüüd on aeg ka liikumine tõsisemalt kätte võtta,” põhjendas Orgu väljakutse tagamaid.

Tema sõnul on tervisliku toitumisega võimalik kaotada üleliigset kehakaalu kuni 4 kg kuus ja aktiivse liikumisega kuni 1 kg kuus. “Kuigi tervislik toitumine on kaalulangetuse puhul number üks, on väga tähtis ka liikumine — mõlemad on tähtsad,” lisas Orgu.

Ta lubab igale osalejale, kes teeb päevas üle 10 000 sammu, 1 päeva tasuta toitumiskava, milles on üle 400 lihtsa ja maitsva retsepti.

Kuna maa ümbermõõt on 40 075 km ja 1 km läbimiseks on vaja teha keskmiselt 1300 sammu, siis maakerale tiiru peale tegemiseks on vaja sammuda 52 miljonit korda.

Esimese tunniga liitunud üle poolesaja inimese

"Sest käisin eile üle pika aja poes kleiti ostmas ning kui sain aru, et eelmise aastaga võrreldes pean võtma 1-2 numbrit suuremad riided, ei meeldinud see peegelpilt mulle üldse."

"Pulmadeks veelgi rohkem vormi! Olen viimaste aastatega 12 kg kaotanud ja soov on veel 14 kg kaotada ning jääda püsima sellesse vormi. Iga väike või suurem väljakutse annab motivatsiooni juurde."

"Käin rahvatantsus - tahaks kergemalt ja kõrgemale hüpata! Mul on kolm õde , kes saavad omavahel riideid vahetada-laenata, aga mina neisse ei mahu."

"Soovin osaleda väljakutses, et lisaks enda distsiplineerimisele motiveerida ka teisi kõndima vähemalt 10 000 sammu päevas. Ja mis saaks olla veel parem kui kõigi osalejate peale kokku koguneks samme tõesti nii palju et nendega saaks teha rännaku ümber maailma?"

"See väike väljakutse on piisavalt lühike, et keskendunult see korralikult ära teha suurema eesmärgiga, et see soodustab kaalu alandamist. Kaalu vaja veidi (või siis veidi rohkem) seljast visata selleks, et sügisel oleks kergem joosta oma esimest maratoni!"

Tahad ka osaleda? Tee seda siin.