Harperi seljas on tema esimese eluaasta jooksul nähtud küllaldaselt kallite brändide kleite ja mantleid ning luksuslikke kudumeid, ühtlasi ei jõua tema jalga papud, mis oleks odavamad kui 90 eurot. Victoria eelistatud bränd beebiriiete soetamiseks paistab olevat Chloe — sellelt kallilt luksusbrändilt on ta oma tütre jalga ostnud isegi sukkpüksid, mis ei maksa vähem ega rohkem kui 27 eurot.

Victoria sai algul rohke meelehärmi osaliseks, kui teda süüdistati oma lapse süleaksessuaarina kasutamises. “Kui mõni riietab oma väikest koera ja tassib teda kaenlas, siis Victoria sünnitas selleks lapse,” kurjustasid vihased kommenteerijad. Usume ja loodame siiralt, et nii olukord siiski pole, küll aga tõusevad kulmud kuklasse, kui vaevalt aastasele lapsele, kes veel ainsatki sammu astuda ei oska, on varba otsa pistetud 90eurosed valged nahast baleriinad.

Vaata aastat Harperi garderoobis Glamour Magazine veebileheküljelt!

Kallid lugejad, kuidas teie suhtute lapsele kallite brändiriiete ostmisse? Kas seda tehakse vaid teistele näitamiseks või on see ka kuidagi õigustatud? Kas viie minutiga riietest välja kasvavale lapsele on tarvis luksusbrändide kleite, pükse ja kampsuneid?