Sõrmus on kollasest kullast, mis on Meghani lemmik. Keskel on suur umbes viiekaraadine teemant, mis on pärit Botswanast, kus Harry ja Meghan esimest korda kahekesi romantilisel puhkusreisil käisid. Kahel pool suuremat kivi ilutsevad väiksemad teemantid, mis pärinevad Harry ja Williami ema printsess Diana juveelikollektsioonist. Kivide koguväärtus on spetsialistide hinnangul 6,5 karaati.

Sõrmuse on valmistanud kuninganna enda lemmikud ehtemeistrid firmast Cleave and Company ning ekspertide sõnul võib hind ulatuda kuni 350000 dollarini, sõltuvalt kivikeste kvaliteedist.

Tegelikult aga hindavad kõik eksperdid sõrmust lausa hindamatuks, sest Diana kollektsioon on unikaalne ning neid, kellel on ligipääs tema aaretele, on maailmas vaid mõned üksikud.

Meghani ja Harry esimeses avalikus intervjuus pärast kihlust ütles Harry, et valis kollase kulla just seetõttu, et teab, et see on Meghani eelistus ning oma ema teemante sõrmusesse põimides hoolitses ta selle eest, et 20aastat tagasi autoavariis hukkunud Diana oleks alati nendega.

Meghan Markle kihlasõrmus

Meghan Markle kihlasõrmus