"Kui te tahate uuel aastal leida armastust, siis käituge nii nagu te tavaliselt käitute. Olge tähelepanelik, sõbralik, korralik ja naeratage rohkem. Siin ei ole tegelikult mittemingisugust maagiat! Kui te otsite vallatut üheöösuhet, siis on see üks asi, kui aga tõelist armastust, kellega luua perekond, on see hoopis teine asi. Selleks, et leida elus armastus, hea töö, et unistused täituksid, peab eelkõige olema inimene suure tähega. Hingetu ja südametu inimene ei saavuta lõppkokkuvõttes midagi.

Ärge unustage, et isegi siis, kui te teete mõnele inimesele kurja ja arvate, et keegi peale teie ei tea sellest, siis eksite. Jumalal on ükskõik, kui palju raha või häid sidemeid teil on."

Kas sea aastal tekkinud suhted on kindlad?

"See sõltub eelkõige inimestest endist, mitte sellest, mis looma aastal nad teineteist kohtavad. Kui nad ei kaota oma inimlikku palet, siis nende suhted on head ja usaldusväärsed. Rõhutan, et see kehtib iga aasta ja iga tähemärgi kohta. Saan vaid lisada, et algav aasta võib inimestele õpetada seda, kui tähtis on anda, mitte võtta. Anda endast kõik igasuguse tagamõtteta, lihtsalt headusest."

Loe pikemalt Kroonikast, mida Kaldre ütleb armumiste, lahutuste ja Sea aastal sündivate laste kohta!