Katie särtsakas loomus hääbus Tomi kõrval järjest rohkem ja rohkem ning Katie isa, kes aitas tütrel ka lahutuspabereid vormistada, olevat lausa küsinud: “Mis mu tütrekesega juhtunud on?”

Tõepoolest — mis temaga juhtus? Peale selle, et ta armus mehesse, kes oli tol hetkel Hollywoodi kõige kuumem ja paremini teeniv staar, pealegi veel ülimalt kena välimusega? Alfaisased, kes suhtes ohjad enda kätte haaravad, lähevad ju paljudele naistele väga hästi peale.

Kuid sellisest mehest, kes on pealtnäha tõeline jumalus, võib koduseinte vahel väga kiiresti tõeline terrorist saada ning just see juhtus Parsoni arvates ka Katie ja Tomiga.

Parsonil on sarnane näide tutvusringkonnast võtta — mees käitus tõelise härrasena ning kallas naise komplimentide ja kingitustega üle. Kuid juba paari kuu pärast muutus kõik — ta tegi kõik otsused ise ega lubanud naisel suudki paotada. Riided, sõbrad, söök, käitumine jne, mehel oli iga asja kohta ütlemist. Kaunitar tema kõrval muutus üha väiksemaks ja hallimaks, kuni lõpuks leidis endas jõudu, et lahutus sisse anda.

Jõud tuli Sandra Horley raamatust Power And Control: Why Charming Men Can Make Dangerous Lovers ehk miks võluvad mehed on ohtlikud armastajad. Horley sõnul on mehi, kes võivad osutuda ahistajateks, lihtne ära tunda. Nad on peo hinged, tüübid, kellele meeldib olla tähelepanu keskpunktis.

Keegi ei tea täpselt, mis Katie ja Tomi Hollywoodi luksuslikus mõisas toimus. Paarike ei elanud ju seal üksi, lisaks neile ja tütar Surile olid pidevalt kohal ka Tomi ja Nicole Kidmani lapsed ja Tomi ema ja õde. Ning Katie teeb nüüd kõik, mis tema võimuses, et vältida sama saatust, mis tabas Kidmani pärast lahutust — nende ühised lapsed nimelt jäid pärast lahutust Tomi juurde ja väidetavalt ei lubanud Tom emal oma lastega suhelda. Loodetavasi tal see õnnestub.