Tegelikult on see hea teema, mida lahata — puudutab ju see meid kõiki. Eriti pärast katastroofilist majanduslangust, mil paljudest tippärimeestest ja pankuritest on järsku saanud töötud “kodukanad”. Ma kujutan ette, et majanduslangus on tegelikult hea reaalsustest. Me saame teada, kas meie partner on meiega koos armastuse või raha pärast.

Millegipärast on mul tunne, et naine, kes abiellus kojamehega, on temaga koos armastusest ja nende suhet ei pruugi kõigutada ka kõige suuremad rahamured. Muidugi on ka erandeid, kus naine laseb rikkama ja nooremaga jalga, aga neid ei ole kindlasti nii palju kui näiteks naisi, kes annavad alla elukaaslasele, kes on kaotanud tasuva töökoha või ametiredeleil paari pulga võrra allapoole roninud.

Nojah, eks iga naine tahab, et tema mees oleks parim. Et tal oleks hea sissetulek ning ta suudaks perekonda üleval pidada. See on juba looduse poolt niimoodi paika pandud.

Küll aga mõtlen ma, et meie naistele läheb see teema praegu nii korda just seetõttu, et meeste majanduslik seis ei ole just kõige parem. Endine pankur, kellest on saanud järsku ettekandja või töötu, teeb kindlasti oma naisukesele häbi.

Tegelikult on nii, et kui kaks inimest on õnnelikult koos ja otsivad suhtest ühte ja sama eesmärki, siis ei pea nad teinteises kunagi pettuma.  Naised, kel on oma abikaasa töö pärast piinlik, otsivad suhtest juba algusest peale midagi muud. Selleks muuks võib lugeda mitte ainult raha, vaid ka kuulsuse, tähelepanu…

Ühes on nendel naistel õigus — mehe töökoht peaks naisele tagama turvatunde. Kuid missugust tööd tehes mees oma perekonda toidab, pole oluline naisele, kes teda kogu südamega vastu armastab.