Sind ennast ootavad ees pulmad, kuigi oma kaasa Kaiaga kohtusid kummalisel kombel just lahutuspeol. Kas see oli üks lõbus pidu? Ja miks otsustasid ikkagi abielluda?

Ma ei saa seda pidu kommenteerida. Aga see on olnud ka üks põhjus, miks ma väga ei olegi suutnud abielust mõelda. Samas naistele on abiellumine siiski väga oluline, see annab mingi kindlustunde. Ma tean, et Kaia on väga kaua unistanud pulmadest. Mingil hetkel jõudis isegi minusugusele puupeale (naerab) asi lõpuks kohale. Meil on kaks ilusat last ja kui jumal annab, siis äkki tuleb kunagi ka kolmas.
Eestis vahetatakse partnereid nagu autosid uuemate vastu ning selle kõige kõrval küsitakse, et miks meil lapsi ometi nii vähe sünnib.
Eks ahvatlusi ole tänapäeval palju. Pere ja lapsed on kõige ehedam pühendumine ning vastutust on väga raske võtta. Palju lihtsam on elada ainult iseendale ja teha, mida hing ihkab.

Ma näen ise oma pere pealt, kui palju aega ja logistikat nõuab kas või kahe lapsega tegelemine. See kõik on raske. Tänapäeva elutempo on ülimalt kiire ja ka rahaliselt on laste saamine paljudele paras luksus. Viimasel ajal tundub mulle vahel, et laste saamine ongi tänapäeval jõukate inimeste lõbu.

Ka mina mõtlesin kunagi, et ei sa kunagi lapsi, sest kõik muud asjad olid tähtsamad. Nüüd tean, et laste sünd oli kõige ägedam asi, mis minuga juhtuda sai. Et mul on lapsed, kelle nimel elada. Ma olen tõesti teinud kannapöörde, inimesed on mind vaadanud suu ammuli, kui olen öelnud, et tahaks väga ka kolmandat last. Tajun, et olen showbisnesis üsna suur erand, paljudel lauljatel pole ei lapsi ega peret.

Loe pikemalt Pealinnast!