Evelin on hea ema

Minule kui emale jääb õnnestumisena meelde Kalevi kommidest tervisele kahjulike rasvaühendite eemaldamine. Tegelikult pretsedenditu saavutus, ükski euronõue polnud seda suutnud! Rahvatantsu edendamine suvisel Naiste Tantsupeol annab tublit hoogu ja mõtlemisruumi eesti kultuuripärandi sidumisele kaasajaga. Väga sümpaatsed on olnud sõnavõtud hariduse, perede või lastekaitse teemadel, neid võiks edaspidi rohkemgi olla.

Meil on vedanud, et riigi eesotsas on ühe asemel kaks tublit inimest!

Mulle isiklikult meeldib ka tahtmine eesti moekunstnike töid eksponeerida iga hinna eest — tunnustagem tahtmist! Lambavillast ja Eestis disainitud mantel on igatahes ausam kaup kui Hiinas õmmeldud Burberry oma, ehkki viimane saaks ilmselt kohalikelt moekeisritelt stiili eest maksimumpunktid. Pikisilmi ootan selle lubaduse täitmist, et vabariigi aastapäeva vastuvõtul lõpetataks alkohoolsete jookide pakkumine — eeskuju ja suunanäitamise mõttes. Alkoholi osas vajavad mu meelest nii mõnedki avaliku sektori traditsioonid ümberhindamist. Kaloririkkad on need joogid pealegi. Mulle meeldib ka see, et aeg-ajalt kipub Evelin tõesti härra presidenti varjutama — aga olgem ausad, meil on vedanud, sest kaks tubli inimest riigi eesotsas üheainsa asemel on ju topelthästi!

Mind huvitab Evelini arvamus rohkem kui tema figuur

Pisut on mind ära tüüdanud suur tähelepanu pööramine kehale. Naisteajakiri Anne ja Stiil tõdes proua Ilvese persooniloos väga täpselt, et meil on kehateemade esileedi, kelle kõik tegevused ja väljaütlemised on ühel või teisel moel figuuriga seotud. Vabandust, aga mu meelest on see vaatamata saleda vormi tervislikkusele ja arenenud maailma ühe üldisemalt vallutavale rasvtõvele siiski vaid üks pisike teema paljude teiste hulgas ning ihalusena salefiguuri poole selgelt ületähtsustatud. Kõik need eratreenerid ja toitumissoovitused ja trennigraafikud…pisut liiga palju on seda, mind huvitab palju rohkem, mida Evelin Ilves ühest või teisest ühiskonna asjast arvab. Saan Evelinist muidugi aru — kui su kallal ikka lakkamatult näägutatakse, et miks nii ümar või miks nii taluperenaiselik, siis tekib teatud vastureaktsioon üsna loomulikult. Edaspidi võib rahulikumalt võtta, meil on kõik esileedid, ja eriti Evelin, ikka väga ilusad ja väärikad olnud ning väike pehmus ainult kaunistab naist.

Muus osas soovin Evelin Ilvesele järgmisteks aastateks tarka visadust, krapsakat esinemisjulgust ning südikat võitlemist parema ja tervema Eesti eest!