Näha jah, et mõtled nagu tüüpiline
! Selgitan siis, mida tähendab naistemehe vabadus.

Meie igapäevases maailmas valitseb naistel mõttelaad: “Minu mees võib pista oma riista vaid minu auku! Sest ta on MINU mees! Teised naised hoidku eemale!!!

Ontlikud perepead võtavad tavaliselt selle suhtumise kooselu alguses omaks, sest kardavad oma kallist kaasat pahandada. Kuigi meeste aju on nii ehitatud, et kõik ilusad on pandavad, üritatakse säilitada n-ö. pereelus tasakaalu — ilusat naist nähes mõelda vanaema suurtele aluspükstele või vaadata taevasse, et kiusatust ei tekkiks. Teised jälle petavad ehk võtavad kõrvalt ja kinnitavad oma naisele, et kõik on korras. Kolmandad ei seogi end sellepärast kellegagi, et iga hea partii puhul poleks vaja kodus “selgitusi anda” ja naise kräunumist kuulata.

Vaata, see kolmas mehetüüp ongi vaba — paneb keda tahab. Esimesed on lihtsalt tossikesed ja teised on petised.

Ausalt tunnistades; mina kuulun hetkel petiste hulka! Lisaks omale naisele, on praegu vabaõhukavas kaks armukest — üks pereema, kellel oma mehega ei klapi ja üks n-ö. vaba 27-aastane naisterahvas. Ausalt öelda, pole eluga rahul — miks pean varjama seda naise eest, et lisaks temale, pakub armurõõme veel kaks naist? Olen mõelnud, et kui vahele jään, hakkan ka vabaks meheks — pole vaja kodus aru anda, et miks nii hilja koju jõudsin või miks pidevalt kommandeeringus käin.

See, et mees sõrmenipsu peale rahuldama tõttab, on suhtumise küsimus. Kui tahad, mõtle nii! Kui see rahuldust pakub, mõtle siis nii, et mees pole oma otsustes “vaba”. Tegelikult on mehele oluline eesmärk võimalikult paljude kaunite naistega seksida ja vabadus on seda teha ilma kellegi ees vabandamata. Mehele on see tegelikult isegi tunnustus. Pole vaja ise naist moosida, naine nipsutab sõrme ja ajab mehe ees jalad laiali — nagu paradiis!

Aga oluline on ikka naise atraktiivsus — kole ja vinguv naine jääbki sõrmi nipustama.