Kui naine saab võimukale positsioonile, peab ta justkui kogu maailmale tõestama, et ta on kõigist parem. Teda häirib töö ajal iga väiksem märkus ja nali, mida naisülemus tõlgendab tihti kui rünnakut tema töö pihta. Mehed on minu jaoks mõistvamad ülemused kui naised. Jah, loomulikult on olemas hetki kus meesülemus teeb kaunile naisalluvale ebaviisakalt silma. Ometi saab meesülemus oma rolliga tunduvalt paremini hakkama kui naine.

Esiteks ei pea mees pea kunagi pikka viha. Kui töö on tegemata, saad halvimal juhul peatäie sõimata. Naisülemus hoiab viha enda sees kaua ja ussitab mingite vanade jamade pärast veel nädalaid, kui mitte kuid või aastaid. Meesülemus oskab ülemuse rollis käituda kompleksivabamalt ja mis kõige tähtsam - ta ei muutu nii enesekeskseks ja ülbeks kui naine.
Mulle meenuvad siinkohal paar Eesti naissoost peatoimetajat, kes käitusid sellele ametipostile saades nagu oleksid nad tulnud teiselt planeedilt. Meesülemus ei vihka alluvat sellepärast, et kolleegil on ilusad rinnad, tagumik, kaunimad riided või rohkem korras pereelu. Naisülemused hakkavad aga kenamat kolleegi materdama tavaliselt paugupealt.

Minu meelest pole naised juhtivaks rolliks loodud. Mul endal puudub igal juhul igasugune soov ülemuseks saada. Ma tean suurepäraselt, et ma ei saa selle rolliga lihtsalt hakkama. Naine on looduse poolt sunnitud olema alalhoidlikum kui mees ehk isane. Ma ei taha väita, et võrdõiguslikkust pole olemas, vaid pigem seda et loodus on tugevam kui meie mõtted ja arusaamad. Naine läheb mehelikus juhtrollis segaseks. Maailmas on väga vähe naisi, kes suudavad ülemusena jääda iseendaks. Peale selle ei suuda nad eraldada oma eraelu ametlikust tööajast. Mind hirmutab mõte naisülemusest. Tavaliselt kaasnevad sellega valusad kraaklemised. Ükski mees ei oska naisele nii südamest haiget teha, kui teine omasooline.

Mulle meeldivad meesülemused. Minu meelest käituvad nad ülemuse rollis tasakaalukamalt. Võimukas naine läheb peast ogaraks ja hakkab kõiki materdama. Võimukas mees ostab endale ametikõrgenduse puhul uue auto või otsib armukese, kuid oma igapäevased kodused ja isiklikud mured suudab ta tööajal jätta koju.