2016. aastal pildistasid paparatsod näitlejatari rannas puhkamas, kui tema kõhus kasvas juba pisikene beebi, aga maailm sellest veel ei teadnud, kirjutab Vogue. Selleks, et nad paika panna, tegi Hathaway oma Instagrami kontole postituse, mille all väitis: "Kui sellised fotod levivad, siis võiksid need mind vähemalt õnnelikuks teha (ja olla sellised, mille tegemisest ma olen teadlik. Ja filtriga muidugi :)."

Pärast lapse sündi võitles Hathaway paari isetehtud lühikeste teksapükstega selle vastu, et maailm ei keskenduks tema rasedusega lisandunud kilodele. "Pole midagi häbiväärset, kui sa teed ise endale lühikesed teksapüksid, sest eelmise aasta omad on selle aasta reite jaoks liiga lühikesed," kuulutas ta. "Kehad muutuvad. Kehad kasvavad. Kehad tõmbuvad kokku. See kõik on armastus."

Nüüd 35aastasena teeb näitlejatar seda uuesti ja muidugi taas läbi Instagrami postitades video, mille all teatab: "Ma võtan filmirolli jaoks juurde ja see läheb väga hästi. Kõigile inimestele, kes hakkavad mind järgnevatel kuudel paksuks solvama, teadke, et probleem ei ole minus, vaid probleem on teis endis." Lisaks väitis ta, et tahtis videole panna taustaks käima Queen'i kuulsa loo "Fat Bottomed Girls", aga paraku autoriõigused seda ei lubanud.