“Kui naine on paks ja topib endale selga lühikese liibuva kleidi, mis ajab igalt poolt üle, siis tuleb teda takistada: öelda talle, et ta näeb välja kui rõve põrsas ning võtku enne alla, kui sellise kleidi selga paneb. Ärgu virisegu ega solvugu — sellise ütlemisega on talle tehtud teene.

Paljud naised ei oska ka vananeda. Mina ei taha 34aastaselt 24aastane välja näha. Sest igal vanusel on oma väärtus. Eile istusin Hotel de Paris’s. Vaatan: üks Botoxi-rebasenägu ajab teist taga. Kehad on naistel nii välja veninud, aga näod sellised, et hingatagi ei saa.

Olge need, kes te olete, mitte mingid Barbie-nukud.”

---

“Inimesed lihtsalt ei taha mitte sittagi! Mõeldakse ainult, kuidas kell reedel viis saab, et siis end täis juua, terve nädalavahetuse pohmelli põdeda, ja nii nonstop. Ja siis oled 32. Siis saad lapsed ja elad Mustamäel. Mitte midagi ei juhtu. Naistel peaksid unistused olema suuremad kui 300ne bemm ja Louis Vuittoni kott!

Sellal, kui ühed joovad, suitsu teevad ning ringi aelevad, teevad teised tööd: mõtlevad, kust saaks midagi juurde lugeda või õppida, kasvatavad lapsi.

Ilusad naised arvavad üldse, et nad on nagu taeva kingitus kõigi jaoks. Et ainuüksi nende eksistents peaks kõik tänulikuks tegema. Ja nüüd võiksid tulla mingid vennad krediitkaartide, Neste ja Stockmanni kaartidega ja võtta nad enda Pirita laenumajja elama, osta neile kabrio-pilli ja ongi kõik tehtud.

Siis nad sünnitavad need kaks last. Ja võib juhtuda, et 40aastasena ütleb mees, et kuule, tõmba nüüd uttu.

Ja siis naine ahastab: aga ma sinu pärast ei läinud kooli, sinu pärast jäin koju, sinule sünnitasin need lapsed!

Igaühel on oma elu ja ma ei kritiseeri kellegi valikuid. Aga ei ole vaja teha asju ainult teiste pärast, tuleb teha enda pärast!”

---

“Ei ole olemas sellist asja nagu õige või vale aeg! Praegu ongi õige aeg, sest see on ainuke aeg, mis sul on. Homme oled võib-olla juba surnud.

Oletame, et mees ja naine on suhtes. Aga mees ütleb, et tal on nii nõme naine: lakib kodus küüsi ja joob veini. Mees tahaks hoopis teistsugust naist. Muutku midagi, jätku see naine sinnapaika ja leidku selline, nagu tahab. Selle asemel, et viriseda. Me kõik kirjutame ise oma elulood. Inimesed, kasutage kõike, mis teil on, et jõuda sihile!”

---

“Kui rikaste meeste naised uhkeldavad, et on ostnud endale mingi viietonnise käekoti, siis disrespect! Mingu teenigu see viis tonni oma pea ja kätega välja ja vaatame, kas nad siis neid ostaksid!”

Jaga
Kommentaarid