"Suviti juhtus alati nii palju. Kogu möll nagu toimus siis," väidab Kõrvits. Üleüldse tunnistab räppar, et ta on pigem ikka suveinimene. "Pole paremat asja, kui külma mullijoogi joomine päikese käes. Olen märganud, et tolereerin kõrgeid õhutemperatuure rohkem kui suurem osa mu sõpru-tuttavaid. Mul võib tihti külm olla, aga palav peaaegu mitte kunagi. Olen testinud seda ka ekvatoriaalsetes riikides." Seetõttu möönab mees ka, et sügis-talvise perioodi lähenemisega tekkis tal vanasti kaamosepaanikale sarnanev tunne. "Nüüd olen tolerantsem," kinnitab ta. "Lapsed on õpetanud mind ka sügisest ja talvest lugu pidama."

Räpimees on sel suvel pühendanud suurema osa oma ajast filmi "Klassikokkutulek 3" filmimisele, aga ta jõudis vahepeal ka ühes uues seriaalis osaleda, mis jõuab vaatajate ette juba saabuval sügisel. "Tänu filmivõtetele taasavastasin enda jaoks Ida-Virumaa. Väga alahinnatud piirkond, kus on hulgaliselt pärle," soovitab Genka ka teistel seda kanti avastama minna.

"Kuna augustis toimub Elvas hiphop festival, siis kogu juuli aur läheb selle korraldamisele ja seda ootan iga aasta ikka huviga." Sealt edasi suundub räppar aga juba armastatud "Laula mu laulu" suvetuurile.

Kõigi nende tegemiste kõrvalt on aega perele ja sõpradele Genka elus väheseks jäänud. "Õnneks teadsin seda ette ja veetsin perega nädala imeilusal Korfu saarel ja käisin esimest korda elus ka Albaanias," räägib ta. "Iga vaba minuti veedan perega. Õpetan neid ka puhkama, sest meil on tendents midagi kogu aeg teha ja kuhugi minna. Ja õnneks elu on nii läinud, et tööasju saan koos sõpradega teha."

Genka tunnistab, et tema silmis on Eesti suvi kõige ilusam aastaaeg maailmas, lisades, et ühel lõbusal suveõhtul ei saa üle ega ümber paarist õllest ega rukkiräägu kraaksumisest. "Õppige linnuhääli eristama. Kui sa nende laule tead, hakkad tajuma uusi teemasid. Näiteks pundi vareste ärev kraaksumine kuusehekis võib olla märk sellest, et seal kõrval istub kõrvukräts, kes on Eesti üks ägedamaid kakkusid. Ja kes ütleks ära kohtumisest kakuga päise päeva ajal?"